Preu reduït! Oli Essencial de Fonoll - Marnys - 15 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

Oli Essencial de Fonoll - Marnys - 15 ml

211335

Nou

Oli essencial de fonoll, obtingut per destil·lació per arrossegament de vapor d'aigua de les llavors. Presentat en envàs de 15 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,65€

IVA inclòs

11,40€ IVA inclòs

-6%

71,00 € / 100 ml

Més informació

Oli Essencial de Fonoll

Condiment desitjable i de suau sabor

Què és l'Oli Essencial de Fonoll?

L'Oli Essencial de Fonoll de Marnys és 100% pur i quimiotipado, és a dir, té una composició definida i és 100% d'origen natural, el Fonoll s'ha obtingut per destil·lació per arrossegament de vapor d'aigua i no ha estat desnaturalitzat ni barrejat amb altres olis, el que assegura les propietats de l'oli essencial.

Conté els quimiotipos: Tr-anethol, d-limonene, el seu color i aparença des de groc pàl·lid a groc, amb sabor especiat, fresc i herbaci, propietats que afavoreixen el gust alimentari.

És de qualitat alimentària, i s'utilitza en diferents preparats gastronòmics com potent saboritzant, per la seva agradable sabor, que juntament amb les seves propietats digestives, ho fan imprescindible en amanides, postres i sucs. Atreveix-te a preparar una rica Lluç amb salsa d'Hinojos i alls tendres, els ingredients són: rodanxes de lluç, espàrrecs de marge, Fonoll, alls tendres, ceba tendra, nata líquida, llet, pebre negre, pebre vermell (picant o dolç, a el gust) , ametlles picades, gingebre fresc ratllat, sal i oli d'oliva.

El Fonoll, Foeniculum vulgare dolça, és una planta aromàtica de fins a 250 cm d'alçada, que pertany a la família de les Umbel·líferes. El seu color va de verd a Verdemar i té una forta olor picant. La tija de l'Fonoll és erecte, rodó, pell fina, llis i ple de làtex. Les fulles inferiors són peciolades i tenen llargues beines, i el seu fruit és de 4-10 mil·límetres de llarg, la meitat d'ample o menys, i acanalat. Atès que la llavor de l'fruit de l'Fonoll està adherida fortament, sovint es diu erròniament "llavor" a l'fruit sencer.

El Fonoll és autòcton de la regió mediterrània i s'ha estès a Anglaterra i Alemanya, entre d'altres. El nom grec de l'Fonoll és marathon o Maratos, derivat de el lloc de la famosa batalla de Marató que era una plana amb Fonoll. Les primeres informacions que es posseeixen amb relació a l'Fonoll parlen del seu ús a Egipte fa més de 3000 anys per les males digestions, la qual cosa es troba inclòs dins de les monografies de la Comissió E Alemanya. El Fonoll té un suau sabor i aroma anisat provinent dels seus compostos aromàtics, i s'utilitza com una espècia en dolços i licors.

Ingredients:

Oli essencial de Fonoll (Foeniculum vulgare fruit oil).

advertiments:

No superar la dosi diària recomanada. Mantenir en lloc fresc, sec i protegit de la llum. Mantenir fora de l'abast dels nens.

Com es fa servir l'Oli Essencial de Fonoll?

Prendre sempre diluït, 1-2 gotes, en 250 g d'aliment (suc, infusió, amanida, ...). Màxim 1 cop a el dia.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda