Preu reduït! Oli Essencial de Gerani - Marnys - 15 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

Oli Essencial de Gerani - Marnys - 15 ml

211334

Nou

Oli essencial de gerani obtingut per destil·lació per arrossegament de vapor de les fulles. Presentat en envàs de 15 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,39€

IVA inclòs

20,50€ IVA inclòs

-5%

129,27 € / 100 ml

Més informació

Oli Essencial de Gerani

Ideal per a còctels per la seva aroma a rosa

Què és l'Oli Essencial de Gerani?

L'Oli Essencial de Gerani de Marnys és 100% pur i quimiotipado, és a dir, té una composició definida i és 100% d'origen natural, el Gerani s'ha obtingut per destil·lació per arrossegament de vapor d'aigua i no ha estat desnaturalitzat ni barrejat amb altres olis, el que assegura les propietats de l'oli essencial.

Conté els quimiotipos: citronel·lol, geranil acetate, geraniol, el seu color i aparença des incolor a groc pàl·lid, amb sabor característic afruitat, propietats que afavoreixen el gust alimentari.

És de qualitat alimentària, i és fantàstic com saboritzant.

Les flors i les fulles de l'gerani s'utilitzen en pastissos, melmelades, gelees, gelats, sorbets, amanides, sucres i tes. Un te deliciós és el Te de Gerani Rosa, que es prepara amb fulles de Gerani, Claus, Canela, Romaní, te de Pekoe color taronja, barrejant tot en una gerra amb aigua bullint i deixant reposar per a l'almenys 10 minuts.

A més d'en la indústria alimentària, en begudes i com energitzant, l'oli essencial de Gerani s'utilitza en la perfumeria. Un dels millors i més complets perfums naturals és l'oli d'Gerani en si mateix, també generalment emprat en l'elaboració de sabons i detergents perquè la seva naturalesa única mai és desafiada amb l'alcalinitat dels sabons.

Més informació sobre el gerani

Pelargonium graveolens, Gerani, és un arbust herbaci aromàtic i llanut de fins a 1 m d'alçada que pertany a la família de les Geraniaceae. Originari de Sud-àfrica, també es troba i conrea a França, Itàlia, Espanya, Amèrica Central, Egipte, el Japó i el Congo. Els fulls de l'Gerani són espinoses i tallades, les flors són petites, generalment de color rosa. Es conrea a gran escala i el seu fullatge destil·la un poderós i grat olor.

Els cultius de Pelargonium graveolens tenen una àmplia varietat d'olors, incloent rosa, cítric, menta, coco i nou moscada, entre d'altres. No obstant això, les varietats de major importància comercial són les que tenen aromes de rosa.

Ingredients:

Oli essencial de Gerani (Pelargonium graveolens leaves and stem oil).

advertiments:

No superar la dosi diària recomanada. Mantenir en lloc fresc, sec i protegit de la llum. Mantenir fora de l'abast dels nens.

Com es fa servir l'Oli Essencial de Gerani?

Prendre sempre diluït, 1-2 gotes, en 250 g d'aliment (suc, infusió, amanida, ...). Màxim 1 cop a el dia.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda