Preu reduït! Oli Essencial de l'Arbre de el te - Herbora - 15 ml

Fabricante:

Herbora Herbora

Oli Essencial de l'Arbre de el te - Herbora - 15 ml

217861

Nou

L'Oli Essencial de l'Arbre de l'Te de Herbora utilitza un oli pur d'origen 100% australià, obtingut de fulles i tiges tendres. Presentat en envàs de 15 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,86€

IVA inclòs

11,40€ IVA inclòs

-31%

52,40 € / 100 ml

Més informació

Oli Essencial de l'Arbre de el te

Oli essencial de l'arbre del té 100% australià

Què és l'Oli Essencial de l'Arbre de el te?

L'Oli Essencial de l'Arbre de l'Te de Herbora utilitza un oli pur d'origen 100% australià, obtingut de fulles i tiges tendres.

Ingredients:

Oli essencial de l'arbre de l'Té100% australià (Melaleuca alternifolia, Cheel). Garantit mínim de el 38% de terpinè 1 ol 4 manual per assegurar totes les seves propietats.

Com es pren l'Oli Essencial de l'Arbre de el te?

La dosificació usual és d'1 a 3 gotes, d'1 a 3 vegades a el dia. Via oral es recomana posar d'1 a 3 gotes en aigua, sucre o mel i prendre-ho d'1 a 2 vegades a el dia.

Via externa depenent de la zona a utilitzar, aplicar en forma de comptagotes, diluït o directament. És adequat per a tot tipus de pells (greix, seca i mixta). Es pot utilitzar diluït en el xampú, sabó o cremes.

L'envasament en pot dosificador de vidre topazi assegura totes les propietats i virtuts d'aquest oli essencial fins al final de la seva utilització.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda