Preu reduït! Oli Essencial de Llimona - Marnys - 15 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

Oli Essencial de Llimona - Marnys - 15 ml

191358

Nou

Oli essencial de llimona (Citrus limon) obtingut per pressió de la closca fresca de l'fruit. Envàs de 15 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,03€

IVA inclòs

5,45€ IVA inclòs

-7%

33,53 € / 100 ml

Més informació

Oli Essencial de Llimona

El sabor cítric més popular

Què és l'Oli Essencial de Llimona?

É s 100% pur i quimiotipado, és a dir, té una composició definida i és 100% d'origen natural, la Llimona s'ha obtingut per destil·lació per arrossegament de vapor d'aigua i no ha estat desnaturalitzat ni barrejat amb altres olis, el que assegura les propietats de l'oli essencial.

Conté el quimiotip: d-limonene, el seu color i aparença és transparent, de groc pàl·lid a groc verdós, amb sabor cítric, fresc i intens, propietats que afavoreixen el gust alimentari.

É s de qualitat alimentària, i és un dels olis essencials més difosos en l'art culinari a través de totes les cultures, per les seves propietats gastronòmiques, herbes i com a conservant. S'utilitza en begudes, sucs, amaniment d'amanides o acompanyant a la mel o iogurt. Els peixos solen ser molt gustosos quan afegeixes un toc de Llimona.

Vols una idea per cuinar amb oli essencial de llimona? Prepara un filet de lluç a la planxa afegint una picada de sal, all, oli d'oliva extra verge, i unes gotes d'oli essencial de Llimona i oli essencial de Orenga, ¡sa i saborós!

La Llimona, Citrus limon, és una espècie d'arbre perenne, petit i espinós de la família de Rutaceae, nativa d'el sud d'Àsia, principalment de nord-est de l'Índia. La Llimona té una flor blanca i fragant de cinc pètals. Les Llimones són fruits cítrics ovalats amb pell llisa i porosa, que de vegades tenen una punta punxeguda a la part inferior, mentre que altres són arrodonides a la base. La gamma de colors dels fruits de Llimona va des del groc verdós fins al groc brillant.

De la fruita de l'arbre de la Llimona, s'usa el suc, la polpa i la pela per a fins culinaris i no culinaris arreu del món. La Llimona sencer s'utilitza per fer melmelada, quallada de Llimona i licor de Llimona. El distintiu sabor àcid de l'suc de Llimona el converteix en un ingredient clau en begudes i aliments, com la llimonada i el pastís de merenga de Llimona. La pela de Llimona ja sigui ratllada o sencera, s'utilitza per afegir sabor als productes forn, púdings, arròs i altres plats.

Ingredients:

Oli essencial de Llimona (Citrus limon peel oil).

Com es pren l'Oli Essencial de Llimona?

Prendre sempre diluït, 1-2 gotes, en 250 g d'aliment (suc, infusió, amanida, ...). Màxim 3 vegades a el dia.

Presentació:

Ampolla 15 ml.

Informació Addicional:

No superar la dosi diària recomanada. Mantenir en lloc fresc, sec i protegit de la llum. Mantenir fora de l'abast dels nens.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda