Preu reduït! Oli Essencial de Menta Arvensis - Marnys - 15 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

Oli Essencial de Menta Arvensis - Marnys - 15 ml

211341

Nou

Oli essencial de Menta Arvensis obtingut per destil·lació per vapor d'aigua de fulles i tiges. Presentat en envàs de 15 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,52€

IVA inclòs

7,00€ IVA inclòs

-6%

43,47 € / 100 ml

Més informació

Oli Essencial de Menta Arvensis

La Menta japonesa que aromatitza els teus aliments

Què és l'Oli Essencial de Menta Arvensis?

L'Oli Essencial de Menta Arvensis és 100% pur i quimiotipado, és a dir, té una composició definida i és 100% d'origen natural.

La Menta Arvensis s'ha obtingut per destil·lació per arrossegament de vapor d'aigua i no ha estat desnaturalitzat ni barrejat amb altres olis, el que assegura les propietats de l'oli essencial.

La Mentha arvensis, Menta Japonesa o Hierbabuena, és una espècie de planta fanerògama pertanyent a la família Lamiaceae, nativa de les regions càlides d'Europa i Àsia central i occidental, d'l'est de l'Himàlaia i de Sibèria. La Menta Japonesa és una planta herbàcia perenne que creix fins als 60 cm, les tiges són ascendents, les seves fulles són el·líptiques-lanceolades a àmpliament ovalades i lleugerament dentades, i les flors són de color porpra pàl·lid.

Conté els quimiotipos: mentol, menthona i isomenthona, el seu color i aparença és des incolor a groc verdós. Té una olor intensa i refrescant, amb sabor característic, candent i pungente, propietats que afavoreixen el gust alimentari.

És de qualitat alimentària, sent un magnífic guarniment per a amanides, sopes, salses i guisats. S'utilitza també per acompanyar rostits de carn. És una opció per preparar un exquisit i aromàtic Tabulé amb Cuscús, cogombre, tomàquet, ceba, taronja, mandarina, pebrots verd i vermell, julivert i la Menta o Menta Japonesa.

Ingredients:

Oli essencial de Menta arvensis (Mentha Arvensis leaves oil).

advertiments:

No superar la dosi diària recomanada. Mantenir en lloc fresc, sec i protegit de la llum. Mantenir fora de l'abast dels nens.

Com es fa servir l'Oli Essencial de Menta Arvensis?

Prendre sempre diluït, 1-2 gotes, en 250 g d'aliment (suc, infusió, amanida, ...). Màxim 3 vegades a el dia.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda