Preu reduït! Oli Essencial de Salvia Romana - Marnys - 15 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

Oli Essencial de Salvia Romana - Marnys - 15 ml

211350

Nou

Oli essencial de sàlvia romana obtingut per destil·lació per arrossegament de vapor de les flors i tiges. Presentat en envàs de 15 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,12€

IVA inclòs

16,40€ IVA inclòs

-13%

94,13 € / 100 ml

Més informació

Oli Essencial de Salvia Romana

Potència el gust de la pasta

Què és l'Oli Essencial de Salvia Romana?

L'Oli Essencial de Salvia Romana és 100% pur i quimiotipado, és a dir, té una composició definida i és 100% d'origen natural, la Salvia Romana s'ha obtingut per destil·lació per arrossegament de vapor d'aigua i no ha estat desnaturalitzat ni barrejat amb altres olis, el que assegura les propietats de l'oli essencial.

Conté els quimiotipos: acetate linalyle, linalool, el seu color i aparença és incolor a groc, amb sabor a fusta, floral i fresc, propietats que afavoreixen el gust alimentari.

L'oli essencial de la Salvia Romana s'utilitza en indústries com la d'alimentació o perfumeria. És molt freqüent la seva això en la producció de refrescos i licors, com saboritzant de moscatell per a vermut, vins i licors. Diverses civilitzacions, com la grega, romana o egípcia, són coneixedores de les propietats energètiques i vitals de la Salvia Romana, i la usaven pels seus efectes positius en les activitats digestives.

L'Oli Essencial de Salvia Romana de Marnys és de qualitat alimentària. La Salvia Romana, juntament amb l'aroma de Perejil, l'Alfàbrega i el Romaní, forma part dels sabors i olors de la cuina tradicional italiana. S'empra com a potenciador de sabors en elaboracions d'alguns plats principals de la famosa pasta italiana. Amb la Salvia Romana es preparen deliciosos platillos com el famós Saltimbocca a la Romana, plat procedent de la regió de la Llombardia, que fa servir vedella, pernil de Parma o serrà, Salvia Romana, mantega, vi blanc dolç, sal i pebre.

Ingredients:

Oli essencial de sàlvia romana (Salvia sclarea)

advertiments:

No superar la dosi diària recomanada. Mantenir en lloc fresc, sec i protegit de la llum. Mantenir fora de l'abast dels nens.

Com es fa servir l'Oli Essencial de Salvia Romana?

Prendre sempre diluït, 1-2 gotes, en 250 g d'aliment (suc, infusió, amanida, ...). Màxim 3 vegades a el dia.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda