Preu reduït! Oli Essencial de Xiprer - Marnys - 15 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

Oli Essencial de Xiprer - Marnys - 15 ml

211330

Nou

Oli essencial de xiprer obtingut per destil·lació per arrossegament de vapor de les fulles i branques. Presentat en envàs de 15 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,72€

IVA inclòs

7,20€ IVA inclòs

-6%

44,80 € / 100 ml

Més informació

Oli Essencial de Xiprer

Sabor i aroma elegant i fresc

Què és l'Oli Essencial de Xiprer?

L'Oli Essencial de Xiprer de Marnys és 100% pur i quimiotipado, és a dir, té una composició definida i és 100% d'origen natural, el Xiprer s'ha obtingut per destil·lació per arrossegament de vapor d'aigua i no ha estat desnaturalitzat ni barrejat amb altres olis, el que assegura les propietats de l'oli essencial.

Conté els quimiotipos: α-pinene, δ3-Carène, el seu color i aparença és groc, amb sabor conífero, fresc, terpènic, propietats que afavoreixen el gust alimentari.

És de qualitat alimentària, proporciona una pinzellada de frescor molt específica i peculiar en aliments la ingesta es realitza en cru, com ara amanides, sucs, verdures etc., proporcionant un sabor molt característic i particular. Una recepta fàcil i fresca d'amanida és combinar alvocat, enciam, remolatxa, raves i cacauet triturat, amanint amb unes gotes d'Oli Essencial de Xiprer, suc de mitja llimona, sal, pebre i un rajolí d'oli d'oliva.

El Xiprer s'ha utilitzat extensament en cultius com a mesura de protecció enfront de vent, així com els seus cons, s'han fet servir en l'herbolari tradicional per molèsties al nas i gola, en preparats com ungüents, com desodorant, ens altres.

Cupressus sempervirens, el Xiprer de la Mediterrània (també conegut com xiprer italià, xiprer toscà, xiprer persa o pi llapis), és una espècie de Xiprer nativa de la regió de la Mediterrània oriental. És un arbre de coníferes de grandària mitjana, de fulla perenne, de 35 m d'alçada, amb una copa cònica amb branques planes i branques que pengen de forma variable i solta. És molt longeu, amb informes de alguns arbres amb més de 1.000 anys d'antiguitat. El nom d'aquesta espècie de Xiprer, "sempervirens" prové de el llatí que significa sempre verd.

Els fulls de l'Xiprer són escamoses, de 2-5 mm de llarg, i es produeixen en brots arrodonits. Els cons que contenen les llavors (de 8 a 20 llavors per escata) són ovoides o oblongs de 25-40 mm de llarg, amb 10-14 escates verdes a del principi, madurant a color marró uns 20-24 mesos després de la pol·linització. Els cons mascle tenen una longitud de 3-5 mm i alliberen pol·len a la fi de l'hivern.

Ingredients:

Oli essencial de Xiprer (Cupressus sempervirens leaf and stem oil).

advertiments:

No superar la dosi diària recomanada. Mantenir en lloc fresc, sec i protegit de la llum. Mantenir fora de l'abast dels nens.

Com es fa servir l'Oli Essencial de Xiprer?

Prendre sempre diluït, 1-2 gotes, en 250 g d'aliment (suc, infusió, amanida, ...). Màxim 3 vegades a el dia.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda