Preu reduït! Sinergia Aromàtica Be Positive - Esential'Aroms - 100 ml

Fabricante:

Esential Aroms Esential Aroms

Sinergia Aromàtica Be Positive - Esential'Aroms - 100 ml

223176

Nou

Descobreix Sinergia Aromàtica Be Positive, un poderós oli essencial que revitalitza i optimitza el teu estat d'ànim amb una barreja única de taronger dolç, aranja, lavandina i bergamota. Envàs de 100 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

31,21€

IVA inclòs

34,68€ IVA inclòs

-10%

Més informació

Sinergia Aromàtica Be Positive Esential'Aroms

Oli Essencial per a una Vida Equilibrada i Plena de Vitalitat.

Què és Sinergia Aromàtica Be Positive Esential'Aroms?

Introduint Sinergia Aromàtica Be Positive, una exquisida combinació d'olis essencials AEBBD* seleccionats amb cura per transformar el seu benestar emocional . Aquesta fórmula única ha estat dissenyada per millorar el seu estat dànim i ajudar-lo a enfrontar els desafiaments de la vida amb una actitud positiva i plena denergia.

  • Aporta felicitat: Experimenti una sensació de benestar i alegria en utilitzar aquesta harmoniosa barreja d'olis essencials.
  • Optimitza l'estat d'ànim: La seva exclusiva combinació d'ingredients promou un estat mental equilibrat i una perspectiva optimista a la vida.
  • Revitalitza: La sinergia entre els olis essencials impulsa l'energia, augmentant-ne la vitalitat i ajudant-lo a enfrontar el dia a dia amb entusiasme.
  • Aporta optimisme: Aquesta fórmula enriquidora infon una sensació de confiança i esperança, impulsant una mentalitat positiva i resilient.

Ingredients:

Olis essencials (AEBBD*) de taronger dolç (Citrus sinensis), aranja (Citrus paradisí), lavandina (Lavandula hybrida Clon abrialis F.) i bergamota (Citrus bergamia).

*Olis Essencials Botànica i Bioquímicament Definits.

Com es fa servir Sinergia Aromàtica Be Positive Esential'Aroms?

Introduir al difusor d'olis essencials. Mantenir fora de labast dels nens. No difondre, en presència d'un nen menor de 12 mesos sense consell mèdic.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda