Preu reduït! Smeraldo Kimiya - Esmeralda - Forza Vitale - 10 ml

Fabricante:

Forza Vitale Forza Vitale

Smeraldo Kimiya - Esmeralda - Forza Vitale - 10 ml

212052

Nou

Complement alimentari que ajuda a aconseguir l'harmonia vibracional que representa la força de l'Esmeralda. Presentat en envàs de 10 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

27,07€

IVA inclòs

30,40€ IVA inclòs

-10%

270,70 € / 100 ml

Més informació

Smeraldo Kimiya

complement alimentari

Què és el Smeraldo Kimiya?

és harmonia

Subjecte caracteritzat per ansietat secretisme i temor de desastre imminents; sentiment d'insuficiència; el subjecte no se sent a l'altura dels seus propis deures i les seves responsabilitats. Nostàlgia de l'passat; fuig de la realitat refugiant-se en el passat. Impaciència, irritabilitat, hiperreactivitat. Por a les coses ben definides, timidesa, por a el món. Períodes de retrospecció, d'orgullosa privacitat; de vegades sentiments de superioritat. Escassa capacitat de comunicació, problemes en el llenguatge, memòria feble, dificultat de càlcul, immaduresa, infantilisme, manca d'autocontrol. Excessiva lentitud, irracionalitat. Ment sense control.

evolució

Aconseguir l'harmonia vibracional que representa la força de l'Esmeralda suposa: estimular el creixement interior, la sensibilitat i el sentit estètic, l'optimisme, la vitalitat i també el desig de pau i harmonia; promoure la perseverança i l'alegria de viure; afavorir l'amistat, l'amor i la concòrdia en la parella; mantenir la joventut d'ànim; superar els moments difícils; animar el subjecte a viure més intensament la seva pròpia vida; tornar-extravertits, vigilis, àgils i amb visió de futur; generar actitud a la col·laboració, facilitant la comprensió recíproca.

MERCURI

aspectes Psicològics

Les persones mercurials són de tendència intel·lectual i comunicativa. Tenen ments ràpides i molt bon sentit d'informació, a més d'una fluent potència de paraula. Són empàtics i compassius, amb un bon sentit de relació i intercanvi.
Són amigables i loquaços, però poden semblar introvertits en moments
d'excessiu raonament. Les seves emocions són ràpidament mutables i fàcilment influenciables per l'ambient en què viuen, no obstant això solen ser feliços, entusiastes i guiats per la seva curiositat. En l'àmbit laboral són servicials i orientats a prestar servei, estan a gust en rols de dependència.

peculiaritats físiques

La influència de Mercuri és més mental que física. Els mercurials tendeixen a ser més alts o més baixos que la mitjana, allargats en la seva constitució i sovint atractius (harmoniosos). Són juvenils en les mirades i en els trets de la cara. La seva pell és suau i poc seca. Són susceptibles a les al·lèrgies ia les molèsties bronquials. El seu cor és sensible i predisposat a les palpitacions. Gaudeixen de bona energia vital.

Ingredients:

Aigua, alcohol espagyrico circulat *.

(*) = Energetizado amb Esmeralda.

Com s'usa el Smeraldo Kimiya?

Adult: Prendre 3 gotes, 3 vegades a el dia via sublingual.

Presentació:

Envàs de 140 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda