Preu reduït! Oli de Prímula de rosa - Solgar - 180 càpsules toves *

Fabricante:

Solgar Solgar

Oli de Prímula de rosa - Solgar - 180 càpsules toves

182104

Nou

Oli de Prímula de rosa 500 mg Càpsules toves. 10% GLA, premsat en fred i lliure de hexà. Presentat en flascons de 180 càpsules toves.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

64,71€

IVA inclòs

71,90€ IVA inclòs

-10%

0,36 € / ud

Més informació

Oli de Prímula de rosa 500 mg Càpsules toves
10% GLA, premsat en fred i lliure de hexà

Ús recomanat:
Complement alimentari per a adults, prendre (3) càpsules de gelatina tova al dia, preferentment amb els àpats o segons indicació d'un especialista.

Cada càpsula tova aporta:
Oli de llavor de prímula (Onagra)500 mg
Que aporta:
àcid linoleic365 mg
Àcid gamma linolènic (GLA)50 mg
àcid oleic35 mg
àcid palmític30 mg
Altres àcids grassos20 mg
Vitamina E (14 UI, com D-alfa acetat de tocoferilo de soja)9 mg

Càpsula tova: gelatina, glicerina.

Presentació: pots de 180 càpsules toves.

Els Àcids grassos són les unitats estructurals bàsiques dels lípids. lípidés el terme general que es refereix al greix de la dieta. L'organisme pot sintetitzar molts àcids grassos. No obstant això, aquells que no poden ser sintetitzats en quantitats adequades han de ser obtinguts de la dieta, i s'anomenen àcids grassos essencials (AGE / EFAs). Els àcids grassos poden ser saturats, monosaturados o poliinsaturats depenent de la manera en què la cadena bàsica de molècules de carboni està combinada amb hidrogen. Els dos àcids grassos essencials s'anomenen àcid linolènic (àcid gras Omega-3) i àcid linoleic (àcid gras Omega-6).

Els termes Omega-3 i Omega-6, es refereixen a quin és l'àtom de carboni de la molècula d'àcid gras en el qual es localitza el primer doble enllaç. Molts científics i especialistes en nutrició recalquen que la dieta occidental és rica en l'àcid gras Omega-6, mentre que el consum és baix en àcid gras Omega-3. Incloent en la dieta més aliments rics en Omega-3 i reduint el consum de carns vermelles, olis hidrogenats i altres greixos saturats podem protegir-nos de moltes de les malalties degeneratives d'avui dia.

Els àcids grassos essencials es troben en abundància en olis de peix i olis de llavors no adulterades com la colza, el gira-sol i l'oli de càrtam.L'oli de llinosa és un oli excepcional que conté dos tipus de greixos essencials en quantitats apreciables. El lli també conegut com llinosa, és la font natural més rica en àcid gras Omega-3. El peix gras d'aigües salades fredes com el arengada, el merlango, el bacallà, el verat, les sardines i les anxoves són també rics en Omega-3 poliinsaturats i són la font per als suplements d'oli de peix.

S'ha reconegut que els àcids grassos essencials tenen molts efectes beneficiosos en l'organisme i influeixen en la producció hormonal i en la salut immunitària i cardiovascular. Deficiències en diversos d'aquests àcids grassos s'han associat amb desequilibris hormonals i malalties degeneratives. Els àcids grassos mantenen l'estructura i la funció de la membrana cel·lular i les membranes subcel·lulars. El transport, degradació i eliminació del colesterol de l'organisme està regulat pels AGE. A més les prostaglandines, substàncies semblants a les hormones de l'organisme, són influïdes per àcids grassos Omega-3 i Omega-6 a través d'una sèrie de reaccions dependents d'enzims.

La funció de les prostaglandines és promoure la contracció de la musculatura llisa, reduir la pressió arterial i regular les secrecions gàstriques a més d'exercir certa influènciasobre altres hormones. Els àcids grassos essencials són importants també per al creixement normal, especialment dels vasos sanguinis i els nervis. També mantenen la pell i altres teixits joves i flexibles causa de la seva capacitat lubricant. Entre els àcids grassos més importants s'inclourien els següents: àcid linoleic, àcid alfa linolènic, àcid gamma linolènic (GLA), àcid eicosapentaenoic (EPA) i àcid docosahexaenoic (DHA).

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda