Preu reduït! Pastanaga 70% - Oli Essencial - Terpenic Labs - 5 ml

Fabricante:

Terpenic Labs Terpenic Labs

Pastanaga 70% - Oli Essencial - Terpenic Labs - 5 ml

223249

Nou

L'oli essencial de pastanaga 70% carotol de Terpenic és un extracte concentrat ric en nutrients, utilitzat per les seves propietats antioxidants i rejovenidores. S'empra per via oral per potenciar la salut i el benestar general. Envàs 5 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

10,75€

IVA inclòs

12,06€ IVA inclòs

-10%

107,50 € / 100 ml

Més informació

Oli Essencial de Pastanaga 70%

Indicat com a tònic hepàtic, regenerador de teixits.

Què és l'Oli Essencial de Pastanaga 70%?

L'oli essencial de pastanaga 70% carotol de Terpenic és un producte natural concentrat obtingut a partir de les llavors de la pastanaga (Daucus carota) . Aquest oli essencial és ric en carotol , un component que representa el 70% del seu contingut, i és conegut per les seves propietats terapèutiques i beneficis per a la salut.

Lús oral daquest oli essencial ofereix múltiples beneficis per al benestar general del cos. Les seves propietats antioxidants i antiinflamatòries poden ajudar a enfortir el sistema immunològic , protegir les cèl·lules del dany causat pels radicals lliures i promoure una pell saludable i radiant.

A més, l'oli essencial de pastanaga 70% carotol de Terpenic pot tenir un impacte positiu a la salut digestiva, hepàtica i renal. La seva capacitat per estimular la producció de bilis i facilitar la digestió el converteix en un complement útil per a aquells que busquen millorar la salut interna de manera natural.


Ingredients:

Pastanaga (Daucus carota), llavors (Índia), carotol 70%.

Com es fa servir l'Oli essencial de Pastanaga 70%?

  1. Consulta un professional de la salut: Abans de començar a prendre qualsevol suplement o oli essencial per via oral, és important consultar un metge, nutricionista o un altre professional de la salut per garantir que sigui segur i adequat per a la teva situació específica.

  2. Dilució: No ingereixis l'oli essencial pur. En lloc seu, dilueix-lo amb un oli portador comestible com l'oli de coco, d'oliva o de llavor de raïm. La proporció de dilució pot variar, però un suggeriment és barrejar 1-2 gotes d'oli essencial de pastanaga amb una culleradeta d'oli portador.

  3. Ingestió: Pots ingerir la barreja diluïda directament, col·locant una petita quantitat sota la llengua o barrejant-la amb una cullerada de mel, iogurt o en un got d'aigua o suc. Assegureu-vos de no excedir la quantitat recomanada pel vostre professional de la salut.

  4. Monitorització: Para atenció a com reacciona el teu cos a l'oli essencial de pastanaga i ajusta la dosi o freqüència segons les recomanacions del teu metge o professional de la salut. Si experimentes alguna reacció adversa, deixa de fer-lo servir i consulta un professional.

Recordeu sempre seguir les indicacions i recomanacions del vostre metge o professional de la salut en utilitzar olis essencials per via oral.

Presentació:

Envàs de 5 ml.

Brand

Des de 2012 oferint productes d'aromateràpia científica a base d'actius naturals. Terpenic és un laboratori pioner en elaboració d'olis per a fins medicinals.


Terpenic, olis essencials i vegetals d'alta qualitat



Els seus valors es basen en la proximitat, serietat, honestedat, transparència i passió pel treball ben fet. Són un laboratori número 1 a Europa en fitoaromaterapia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda