Preu reduït! Algatrium Plus 1200 mg - Brudy Technology - 60 perles

Algatrium Plus 1200 mg - Brudy Technology - 60 perles

174332

Nou

Algatrium Plus és un ingredient nutricional revolucionari en el camp de la suplementació en Omega 3. 1200 mg DHA per càpsula. Envàs de 60 perles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

72,46€

IVA inclòs

87,30€ IVA inclòs

-17%

1,21 € / ud

Més informació

Algatrium Plus 1200 mg DHA

Complement alimentari ric en Àcids Grassos Omega-3.

Què és el Algatrium Plus 1200 mg DHA de Brudy Technology de 60 perles?

Algatrium Plus és un ingredient nutricional revolucionari en el camp de la suplementació en Omega 3.

Gràcies a un tractament enzimàtic específic dissenyat per Brudy Technology s'aconsegueix concentrar el% de DHA present en la molècula, aconseguint un producte únic, protegit per patents internacionals, que combina una màxima biodisponibilitat amb una acció antioxidant demostrada.

Avançant en la ciència dels Omega 3

Algatrium plus és un ingredient nutricional, revolucionari en l'àmbit internacional, que retarda l'envelliment cel·lular i que és una font única i òptima de DHA d'alta disponibilitat.

Els àcids grassos essencials (Omega 3 i Omega 6) són vitals per a la salut perquè el nostre cos no pot fabricar-los i hem de obtenir-los de forma externa a través de l'alimentació. Per a l'òptim funcionament de molts teixits del nostre cos, com per exemple, el cervell (que es compon aproximadament d'un 60% de greixos i té una taxa molt alta de consum d'energia), els àcids grassos són imprescindibles. D'ells, els més crucials són els Omega 3. Diversos estudis bàsics, clínics i epidemiològics han observat avantatges importants en la ingesta d'àcids grassos omega 3, en camps tan diversos com cardiologia, neurologia, oncologia, patologies inflamatòries cròniques, oftalmologia, pediatria, ginecologia, dermatologia ...

Per què DHA?

Tant el EPA com el seu derivat el DHA, poden ser sintetitzats en el nostre cos a partir de l'àcid alfa-linolènic (l'oli de lli és ric en alfa-linolènic), però l'eficàcia de la conversió és tan baixa que és necessari una aportació addicional per cobrir les nostres necessitats.

D'altra banda, una administració de DHA garanteix una concentració bàsica d'EPA, mentre que l'administració exclusiva d'aquest últim disminueix la concentració de DHA.

A més, el DHA és l'àcid gras Omega 3 més abundant en el cos ja que està present en tots els òrgans, especialment en el sistema nerviós central, en l'esperma i en la retina. El contingut de DHA és, habitualment, entre 5 i 30 vegades superior al d'EPA en la majoria d'òrgans. El DHA és l'àcid gras més beneficiós per a la salut humana ja que és essencial per al sistema cardiovascular, per al desenvolupament cerebral i per la capacitat d'aprenentatge en els nens, per als ulls i el sistema nerviós i les situacions de tipus inflamatori entre altres .

Per què és important el% de DHA?

Per poder obtenir una òptima bioactivitat de l'DHA, aquest ha d'estar en la posició 2 en la molècula d'el triglicèrid. Algatrium plus, gràcies al seu procés enzimàtic únic i patentat, aconsegueix la màxima quantitat de DHA en aquesta posició, de manera que es pot garantir la màxima activitat de la molècula.

Altres productes Omega 3 poden aportar més% de DHA però no poden garantir el més important: la posició 2 d'aquest DHA, és a dir, la seva bioactivitat.

Algatrium plus, un potent antioxidant.

La principal característica d'Algatrium plus respecte a altres olis rics en Omega 3 és la seva capacitat antioxidant. Algatrium protegeix les membranes cel·lulars i l'ADN de l'oxidació produïda pels radicals lliures.

Algatrium funciona incrementat la concentració intracel·lular de l'glutatió, l'antioxidant cel·lular més important que està present en les nostres cèl·lules. El glutatió actua com a primera línia de defensa i manté el sistema cel·lular intacte. El DHA de Algatrium plus pot millorar fins a un 300% la producció de glutatió intracel·lular, a més a diferència d'un antioxidant convencional que a l'actuar genera subproductes residuals, Algatrium potencia el mecanisme antioxidant de la cèl·lula de forma completament natural.

Activitat antitumoral.

Algatrium Plus ha demostrat la seva acció com a adjuvant en la quimioteràpia convencional.

En esportistes.

A l'àrea dels esports, Algatrium plus pot controlar els nivells de glucèmia durant els esforços prolongats, incrementant un 10% el consum màxim d'oxigen i la potència, a més protegeix als esportistes de el dany oxidatiu que pateixen a l'estar sotmesos a alts nivells de estrès en l'esport.

Els efectes nutricionals de Algatrium plus poden ser d'aplicació en molts camps, des de protecció cardiovascular, de el cervell, teixit nerviós i visió, en la gestació, lactància i infància, en casos de processos inflamatoris, depressió, sistema immunitari, diabetis i control de pes .

Ingredients:

Oli de peix concentrat en àcids grassos Omega-3 en forma de triglicèrids, càpsula (gelatina, aigua, glicerina), antioxidant (barreja de tocoferols).

greixos 1.2 grams
de les quals: Àcids grassos ω-3 1 gram
dels quals: DHA 840 mg
EPA 102 mg

Com es pren el Algatrium Plus 1200 mg DHA?

Es recomana prendre 1-2 càpsules a el dia, excepte una altra recomanació expressa. No superar les dosis recomanades.

Prendre-les preferiblement amb els menjars acompanyades d'un got d'aigua.

Presentació:

Envàs de 60 perles.

Brand

Algatrium Brudy Technology t'ofereix complements alimentosos sota la línia Algatrium, caracteritza per elaborar-se baix molècules d'Omega 3, en concret del DHA (àcid docosahexaenoic).


Algatrium Brudy Technology, complements alimentaris per a tota la família


Dins de la gamma de productes d'aquesta marca, trobem la línia Algatrium, en la qual hi ha productes de l'àmbit de la Medicina Natural i Ortomolecular, enfocada a la Nutrició.


Aquests productes estan elaborats per l’àcid gras essencial poliinsaturat de la sèrie omega-3, DHA, nutrient essencial pel desenvolupament cerebral, entre altres utilitats.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda