Fabricante:

Egle Egle

DHA 80 TG NPD1 + Astaxantina - Egle - 120 càpsules

160433

Nou

NPD1 DHA + Astaxantina de Laboratori Eglé és un complement alimentari avançat que combina DHA d'alta puresa amb Astaxantina, potenciant-ne els efectes antioxidants i antiinflamatoris. Millorar la salut cerebral, visual i cardiovascular.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

94,30€

IVA inclòs
0,79 € / ud

Més informació

DHA 80 TG NPD1 + Astaxantina

Vitalitat pura, protecció avançada – NPD1 DHA + Astaxantina.

Què és el DHA 80 TG NPD1 + Astaxantina?

Descobriu el poder de NPD1 DHA + Astaxantina de Laboratori Eglé, un complement alimentari d'avantguarda que redefineixi els estàndards de qualitat i eficàcia . Elaborat amb oli de peix desodoritzat de la puresa més alta, aquest producte ofereix una concentració excepcional de DHA (Omega-3), superant el 85% en forma de triglicèrids per assegurar una òptima assimilació per l'organisme.

NPD1 DHA + Astaxantina es distingeix perquè és un suplement que fusiona els beneficis del DHA amb el carotenoide Astaxantina, un potent antioxidant que protegeix les cèl·lules contra l'oxidació lipídica, proteica i de l'ADN, minimitzant l'impacte de l'estrès oxidatiu. Aquesta combinació potencia els efectes antiinflamatoris i antioxidants , prevenint la formació de molècules tòxiques al cos.

Certificat amb el segell internacional IFOS de 5 estrelles , garanteix l'absència d'àcids fitànics i metalls pesants, gràcies a un meticulós procés de purificació per ultracentrifugació en fred que manté l'estàndard més alt de qualitat.

NPD1 DHA + Astaxantina contribueix significativament al desenvolupament i funcionament òptim del sistema nerviós, oferint beneficis notables per a la salut cerebral i visual . És ideal tant per a nens com per a adults, recolzant el desenvolupament cerebral i mantenint la funció cognitiva. A més, protegeix eficaçment els ulls contra cataractes i degeneració macular, i ajuda a mantenir nivells saludables de triglicèrids, pressió arterial i freqüència cardíaca.

Aquest suplement és també un aliat formidable ajudar amb processos inflamatoris crònics i degeneratius, promovent un envelliment saludable i reduint el risc de malalties associades a la peroxidació lipídica.

Incorporeu NPD1 DHA + Astaxantina a la vostra rutina diària i experimenteu una millora integral en el vostre benestar i qualitat de vida , amb la seguretat i eficàcia que només Laboratori Eglé pot oferir.

Ingredients:

Oli de peix (tonyina cru) desodoritzat, càpsula (gelatina i estabilitzant (glicerina)), astaxantina 10% i vitamina E (d-alfa-tocoferol).

Valor nutricional (1 càpsula):

Oli de peix dosodoritzat aportant:

1333 mg

DHA com a TG (àcid docosahexaenoic)

1000 mg

EPA com a TG (àcid eicosapentaenoic)

66 mg

Astaxantina 2 mg

Com es fa servir el DHA 80 TG NPD1 + Astaxantina?

Es recomana prendre de 1 a 4 perles al dia preferiblement amb els àpats, o segons la recomanació d'un professional.

Presentació:

Envàs de 120 càpsules toves de 1883 mg.

Brand

Eglé és una marca de laboratoris CFN que ofereixen complements alimentosos naturals amb antioxidants, aminoàcids essencials, àcids grassos i coenzim Q10.


Eglé, complements alimentosos respectant la naturalesa


Entre els seus tractaments i suplements es troba productes rics en àcids omega-3 DHA procedent d'oli purificat de tonyina.


A labonasalut.cat podràs trobar suplements Eglé a base d'àcids grassos adaptats a nens per a millorar i assegurar el seu correcte desenvolupament i creixement dels nens.


A més, els seus complements alimentosos són segurs i d'eficàcia demostrada.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda