Preu reduït! HigaBac - Oli de Fetge de Bacallà - Soria Natural - 125 perles

Fabricante:

Soria Natural Soria Natural

HigaBac - Oli de Fetge de Bacallà - Soria Natural - 125 perles

163999

Nou

Complement alimentari elaborat amb oli de fetge de bacallà.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

8,00€

10,00€

-20%

0,06 € / ud

Més informació

Higabac - Oli de Fetge de Bacallà

Font tradicional d'àcids grassos essencials i vitamines A i D.

Què és el Higabac - Oli de Fetge de Bacallà de Soria Natural de 125 perles?

Higabac és un complement nutricional d'oli de fetge de bacallà, font tradicional de les vitamines liposolubles A i D, que aporta les dosis diàries recomanades d'aquestes vitamines.

També és una font rica en àcids grassos omega 3 essencials poliinsaturats, EPA (àcid eicosapentanoic) i DHA (àcid docosahexanoic) rellevants en el suport de l'aparell circulatori i de la mobilitat articular.

La vitamina D és vital per al creixement ossi ja que afavoreix l'absorció de calci i de fòsfor. Ajusta el creixement d'ossos i dents i és important per al bon desenvolupament de l'ronyó i fetge. La vitamina A és important per a la visió, el desenvolupament cel·lular i el sistema immune.

Ingredients:

Per perla: Oli de Fetge de Bacallà (500 mg).

informació Nutricional
valor Energètic 3083 KJ
valor Energètic 746 kcal
Greixos, de les quals: 71 g
saturats 12 g
Hidrats de carboni, dels quals: 8,5 g
sucres 0 g
fibra Alimentària 0 g
proteïnes 18 g
sal 0,25 g

Quantitat de Nutrients per 4 perles % VRN *
Oli de fetge de
bacallà
2000 mg **
vitamina A 600 mg 75%
vitamina D 5 mg 100%
EPA 160 mg **
DHA 200 mg **
* VRN - Valor de Referència de Nutrients
** Valor sense determinar

Com es pren el Higabac - Oli de Fetge de Bacallà?

Es recomana prendre de 2 a 4 perles a el dia amb els menjars.

Presentació:

Envàs de 125 perles.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 15/10/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda