Preu reduït! Natural Omega 3 per a nens - Puro Omega - 200 ml

Fabricante:

Puro Omega Puro Omega

Natural Omega 3 per a nens - Puro Omega - 200 ml

181617

Nou

Natural Omega 3 per a nens és un producte destinat específicament als més petits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

26,76€

29,73€

-10%

13,38 € / 100 ml

Més informació

Natural Omega - 3 per a nens

Natural Omega 3 per a nens és un producte destinat específicament als més petits.

Diversos estudis indiquen que nens amb nivells baixos dels omega-3 en sang tenen més dificultats per concentrar-se, prestar atenció, i mostren un pitjor compartiment social.

L'Agència Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) recomana un consum mínim en nens de 150 mg / dia de DHA + EPA.

Una sola cullera de postres (5 ml) al dia aporta 740 mg d'EPA i 460 mg de DHA, i Vitamina E. Això ho fa un producte altament concentrat, amb el qual s'aporta una quantitat suficient d'omega-3 fent la seva presa molt còmoda per al nen, ja que amb només una cullera de postres al dia s'obté la quantitat recomanada.

La seva fórmula líquida i sabor llimona fa que sigui molt fàcil i agradable de prendre per als nens. Es pot barrejar amb unes postres, iogurt, petit suisse, ... la seva concentració d'omega-3 DHA + EPA (que actua com a precursor del DHA) és òptima per als més petits.

Està especialment indicat per a nens inquiets o amb problemes de concentració i aprenentatge, nens amb símptomes d'hiperactivitat o dificultats de relació social.

És especialment important subratllar que Pur omega compleix amb els més exigents protocols de qualitat i està extret per mètodes que eviten la presència de contaminants (extracció supercrítica en fred) per garantir que l'organisme del nen només absorbeix elements positius per a la seva salut. Pur omega prima la seguretat i qualitat del producte sobre qualsevol altra qüestió.

Una cullerada de postres (5 ml) aporta al nen 1.390 mg d'omega 3 (740 mg EPA i 460 mg DHA) possibilitant arribar a les quantitats diàries recomanades amb una sola presa diària. Té un agradable sabor llimona i composició totalment natural. La forma de triglicèrid natural proporciona una major absorció i eficàcia. Per a nens inquiets, amb problemes de concentració o hiperactivitat, així com nens amb dificultats en les seves relacions socials, així com nens que no toleren el peix.

Natural Omega 3 nens és un complement alimentari especialment pensat per als més petits de la casa. Té un alt contingut i equilibrada combinació d'àcids grassos EPA i DHA. 1 cullerada de postres (5 ml) al dia aporta 740 mg d'EPA i 460 mg de DHA, i Vitamina E.

El seu agradable gust de llimona natural i la seva presentació en líquid facilita l'administració en els nens de més curta edat i la forma de triglicèrid natural li proporciona una major absorció i eficàcia.

És important també la presència de la vitamina E en els productes rics en àcids grassos omega-3, ja que a més de ser un potent antioxidant natural que contribueix a la protecció de les cèl·lules enfront del dany oxidatiu, ajuda a la conservació del producte. També l'absència de contaminants, que garanteix que els nostres petits prenen només productes d'alta qualitat i puresa.

Especialment indicat per a nens inquiets, amb problemes de concentració o hiperactivitat, o nens que no toleren el peix i necessiten d'una aportació suplementària d'omega-3. Natural Omega-3 nens és un producte d'elevada qualitat, puresa i eficàcia. Un producte on la seguretat i la qualitat són la prioritat, basat en la tecnologia supercrítica d'extracció, que permet eliminar la presència de possibles contaminants, protegint el nen a curt termini, però també a mig i llarg termini.

Altra Informació:

 • Qualitat garantida i controlada per goed (Global Organization for EPA and DHA Omega-3
 • Beps Biopharm només fa servir olis certificats per FOS (Friend of the Sea) i Ifos (International Fish Oil Standards Program) en origen per fabricar els seus productes amb la màxima qualitat i sostenibilitat.
 • Beps Biopharm no fa servir oli de tonyina a la fabricació de cap dels seus suplements nutricionals.
 • Codi Nacional (CN): 182987.0

ingredients:

informació Nutricional 100 ml 5 ml *
Valor energètic (kJ / kcal) 3441/822 172/41
greixos 91,4 grams 4,57 grams
De les quals saturats 19,1 grams 0,96 grams
Omega-3 27,8 grams 1,39 grams
EPA 14,8 grams 0,74 grams
DHA 9,2 grams 0,46 grams
Altres Omega-3 3,8 grams 0,19 grams
carbohidrats 0 grams 0 grams
Dels quals sucres 0 grams 0 grams
proteïnes 0 grams 0 grams
sal 0 grams 0 grams

* 1 cullerada de postres

Altres ingredients: Oli de peix procedent d'anxoves i sardines, altament refinat, 100% purificat i desodoritzat. Amb alt contingut en EPA i DHA i aroma natural de llimona. Antioxidants: oli de gira-sol, extracte de romaní, extracte ric en tocoferols (vitamina E), i palmitat de ascorbil.

Utilització: Prendre d'1 a 3 culleres de postres al dia, directament o barrejades amb iogurt, en amanides o batuts de fruites o liquats vegetals.

Presentació: Envàs de 200 ml d'oli líquid gust llimona.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/11/2021

Més informació

Fabricants

  Informació

  • Política de cookies
  • Condicions de venda i ús
  • Descompte de benvinguda