Preu reduït! Oli Pur de Comí Negre - Marnys - 50 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

Oli Pur de Comí Negre - Marnys - 50 ml

166134

Nou

L'oli és obtingut mitjançant pressió en fred de les llavors de Nigella sativa L. Presentat en envàs de 50 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,85€

IVA inclòs

11,30€ IVA inclòs

-4%

21,70 € / 100 ml

Més informació

Oli Pur de Comí Negre

L'oli és obtingut mitjançant pressió en fred de les llavors de Nigella sativa L

Què és l'Oli Pur de Comí Negre?

L' Oli Pur de Comino Negro conté oli de Comino Negro obtingut per premsat en fred de les llavors de Nigella sativa . Aquest mètode d‟obtenció garanteix l‟estat òptim de totes les seves propietats. Té un contingut mínim de 55-65% d'àcid linoleic i 1,28% de timoquinona.

L' Àcid linoleic, Omega-6, és un àcid gras essencial i precursor d'altres àcids grassos sintetitzats per l'organisme al fetge. La Timoquinona és un component volàtil del Comino Negro, del grup de les benzoquinones, que ha demostrat bioactivitats interessants.

L' Oli Pur de Comí Negre és de color groc clar i té una aroma fresca molt aromàtica i picant, semblant a la del pebre negre amb certa olor de nou moscada. Combina molt bé amb plats a base de vegetals: saltejats, maridada de carbassa, guisats; en plats salats i amanides; al pa ia la rebosteria, de fet a l'Índia es troba al seu pa naan tradicional.

Les llavors de Comino Negro contenen una elevada concentració d' Omegues 3, 6, 7 i 9 (àcids oleic, palmitoleic, linolènic i linoleic), aminoàcids (arginina, leucina), carbohidrats (glucosa, arabinosa), minerals (calci, fosfor, ferro ), esterols (ß-sitosterol, avanesterol), tocoferols (α, ß, ɣ), timoquinona , retinol (vitamina A) i carotenoides (ß-carotens).

Nigella sativa , comunament coneguda com a llavor negra o comí negre , és una planta que pertany a la família botànica Ranunculaceae. Encara que es va originar al sud i sud-oest d'Àsia, es cultiva àmpliament a l'Orient Mitjà, l'Àfrica del Nord i el sud d'Europa. Morfològicament, la planta té 20-90 cm d'alçada i produeix de 5 a 10 flors amb pètals que són típicament blanques, blau pàl·lid, porpra pàl·lida o, en alguns casos, blau fosc. Les llavors de N. sativa s'usen tradicionalment com a conservants d'aliments, additius o espècies en diverses cultures, així mateix, usen les llavors o el seu oli per les seves interessants propietats saludables.

L'Oli Pur de Comí Negre de Marnys és a punt per a vegans.

Ingredients:

100% oli de llavor de comí negre ( Nigella sativa ), obtingut per pressió en fred.

Advertiments:

Mantenir l'envàs tancat, allunyat de l'abast dels nens, en un lloc fresc i en absència de llum. Per preservar la qualitat òptima del producte consumir preferentment abans de 30 dies. No fregir, escalfar o cuinar.

Com es fa servir l'Oli Pur de Comí Negre?

  • Ús alimentari. 1 culleradeta, 1-2 vegades al dia, abans dels àpats o afegida al menjar ja servit (amanides, guisats o sopes). No escalfar. Agitar bé abans de fer servir.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda