Preu reduït! Oli de fetge de bacallà - Solgar - 100 càpsules

Fabricante:

Solgar Solgar

Oli de fetge de bacallà - Solgar - 100 càpsules

176561

Nou

A La Bona Salut pots comprar l'Oli de Fetge de Bacallà, Afavoreix la salut cerebral, visual, cardíaca i reforça el sistema immunitari, a més s'obté de peixos petits d'aigües fredes.

Més detalls

Atenció: resten poques unitats!

11,73€

IVA inclòs

13,81€ IVA inclòs

-15%

0,12 € / ud

Més informació

Oli de Fetge de Bacallà - 100 càpsules toves

A La Bona Salut pots comprar l'Oli de Fetge de Bacallà, Afavoreix la salut cerebral, visual, cardíaca i reforça el sistema immunitari, a més s'obté de peixos petits d'aigües fredes.

Descripció de l'Oli de Fetge de Bacallà:

Oli de fetge de bacallà Càpsules toves és una fórmula rica en àcids grassos essencials i vitamines A i D. S'obté de peixos petits d'aigües fredes i es destil·la molecularment per eliminar els contaminants nocius.

La vitamina D és una vitamina liposoluble amb molts beneficis ben documentats, especialment indicada per a un sistema immunitari sa. Més de mil milions de persones de tot el món tenen nivells molt baixos de vitamina D, per això, a més de modificar la dieta i l'estil de vida, prendre un complement de vitamina D és una bona manera de recarregar les reserves.

La vitamina A és una vitamina liposoluble que existeix en dues formes: retinoides (el retinol) i betacarotè (provitamina A). El retinol es troba en aliments d'origen animal, i el betacarotè en les fruites i verdures de colors intensos. El nostre organisme requereix un nivell mínim adequat de vitamina A. Participa en la cicatrització de ferides i la formació de nova pell ja que estimula les cèl·lules epitelials. La salut ocular també es beneficia de la vitamina A ja que la retina necessita aquesta vitamina per a la visió nocturna i diürna; la deficiència de vitamina A pot provocar una visió deficient.

Ingredients d'Oli de Fetge de Bacallà:

  • L-Carnitina (forma lliure).
  • Agents de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina, fosfat dicàlcic.
  • Antiaglomerants: estearat magnèsic vegetal, diòxid de silici, àcid esteàric vegetal.
  • Agents de recobriment: hidroxipropilmetilcelulosa, glicerina vegetal (d'oli de llavor de palma i oli de coco)).
  • Goma de cel·lulosa; Colorant: diòxid de titani.

¿Com es pren la Oli de Fetge de Bacallà ?:

Es recomana prendre 1 comprimit al dia. Així nodrirà el seu cos amb la combinació d'oli de fetge de bacallà, vitamina A i vitamina D

Presentació d'Oli de Fetge de Bacallà:

Es presenta en un envàs de 100 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda