Fabricante:

Together Together

Omega 3 DHA d'Algues - Together - 30 Càpsules

207565

Nou

Omega 3 DHA d'Algues Together és un suplement 100% vegetal, sostenible i d'alta puresa, que proporciona àcids grassos essencials derivats d'algues en lloc de peix, utilitzant un procés natural sense agents químics.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

22,25€

IVA inclòs
0,74 € / ud

Més informació

Omega 3 DHA d'Algues Together

La teva font sostenible i vegetal d'àcids grassos essencials per a una òptima salut.

Què és Omega 3 DHA d'Algues Together?

L'Omega 3 DHA d'Algues de Together és un suplement nutricional revolucionari que proporciona àcids grassos essencials de manera sostenible i pura . En lloc d'utilitzar fonts de peix, aquest suplement es deriva de les algues, una font vegetal d'Omega-3 .

Durant la seva elaboració, no s'utilitzen agents químics, cosa que garanteix un producte final extremadament pur i natural. A més, en obtenir l'Omega-3 de les algues, s'evita la sobreexplotació dels nostres oceans, contribuint així a la sostenibilitat ambiental. Aquest oli vegetal d'alta qualitat proporciona una dosi potent de DHA, un tipus d'Omega-3 que és vital per a la salut del cervell, la vista i el cor.

Ingredients:

Oli d'algues, oli de gira-sol natural alt oleic, extracte de romaní, barreja natural de tocoferols, èster de vitamina C. Càpsula de gelatina tova vegana* (glicerol vegetal d'oli de coco, midó de blat de moro: no OMG, carragenina no degradada de algues vermelles, carbonat de sodi de kelp). *100% vegetal.

Com es pren Omega 3 DHA d'Algas Together?

Prendre una (1) o dues (2) càpsules toves al dia amb menjar o sense.

No superar la dosi diària recomanada. Els complements alimentaris no s'han de fer servir com a substituts d'una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable. Mantenir fora de la vista i l'abast dels nens. Conservar en un lloc fresc i sec, allunyat de la llum solar directa. Si esteu sota la supervisió d'un metge, esteu embarassada o en període de lactància, consulteu un metge abans d'utilitzar aquest producte. No fer servir si el segellat està trencat. Consumir preferentment abans de: Veure la base.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Brand


Together, complements alimentaris amb ingredients naturals.


És una marca de Together Heatlh, empresa anglesa creada per emprenedors interessats en la nutrició de qualitat, i que té com a missió oferir la millor qualitat, nutrició natural i salut a la major quantitat de persones possibles, amb honestedat i una comunicació clara i directa.


Más

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda