Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! omega3 Maxpower - Vegafarma - 60 càpsules

Fabricante:

Vegafarma Vegafarma

omega3 Maxpower - Vegafarma - 60 càpsules

212210

Nou

Complement alimentari a base d'EPA 700mg, DHA 500mg i Vitamina E. Presentat en envàs de 60 càpsules.

Més detalls

18,23€

IVA inclòs

20,25€ IVA inclòs

-10%

0,30 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

omega3 Maxpower

Suplement de vitamina i Omega3

Què és el Omega3 Maxpower?

És un suplement de vitamina i Omega3 regulador de malalties cardiovasculars i hepàtiques gràcies al seu contingut d'àcids grassos essencials. EPA 700mg i DHA 500mg per presa diària.

Oli de peix: els 3 principals àcids grassos omega-3 són l'alfa-linolènic (ALA), àcid eicosapentaenoic (EPA) i àcid docosahexaenoic (DHA). Aquests són importants en diverses funcions orgàniques incloent activitat muscular, coagulació sanguínia, digestió, fertilitat, i divisió i crecimento cel·lular. El DHA és important en el Desenvolvimento i funció cerebral i el ALA és un àcid gras essencial.

Els olis de peix proporcionen diversos beneficis en suplementació particularment quan la relació ω3: ω6 en el cos està gairebé equiparada ja que la dieta occidental és massa rica en ω6 (carns vermelles, ous, soja, oli de gira-sol i palma, entre d'altres), sent els ω3 suggerits parell a equilibrar aquest balanç (l'organisme humà no aconsegueix produir ω3). A una relació 1: 1 de ω3: ω6 s'associa una disminució de el risc de la salut arterial, lipídica, amb un menor risc en l'acumulació de plaques d'ateroma, podent a més disminuir el risc de diabetis (i altres síndromes metabòlics) i de diverses formes de malaltia oncològica (incloent càncer de mama).

L'EPA és un àcid gras poliinsaturat (PUFA s) que actua com a precursor de diversos eicosanoides com prostaglandines E3 (PGE3 - les quals inhibeixen l'agregació plaquetària), tromboxans A3i (TXA3) i leucotriens B5 (LTB5).

El DHA és un àcid gras poliinsaturat omega-3 que és component primari de l'estructura de el cervell humà, còrtex cerebral i retina. És molt important en els fosfolípids de el cervell i retina i s'ha suggerit com a rellevant en la prevenció i tractament de la malaltia d'Alzheimer. El DHA és l'àcid gras omega-3 més abundant en el cervell i retina i comprèn prop de el 40% dels PUFAs de el cervell i 60% dels PUFAs de la retina, representant el 50% de l'pes de l'plasma de membrana neuronalii. El control de l'apoptosi depèn de la fosfatidilserina, i nivells baixos de DHA disminueixen la PS neuronal cel·lular i augmenta la mort celulariii podent-se afirmar que la deficiència en DHA està associada a una disminució de la capacitat cognitivaiv.

Vitamina E (D-alfa-Tocoferol): El D-α-tocoferol és un potent "escombriaire" i inhibeix de forma no competitiva l'activitat de la ciclooxigenasa en diversos teixits, donant amb això una disminució de la producció de prostaglandines. També inhibeix l'angiogènesi i la latència tumoralva través de la supressió de la transcripció de el gen de l'factor de creixement vascular endotelial (VEGF). L'alfa tocoferol és tradicionalment reconegut com la forma més activa de vitamina E en humans i és un poderós antioxidant biològic que es creu que és important en la protecció cel·lular contra el dany causat per estrès oxidatiu, en la regulació de sistema imunitario, a la manutenció de la integritat cel·lular endotelial i en el balanç normal de la coagulació. Protegeix contra la

Ingredients:

Oli de peix, Gelatina i Glicerina USP (càpsula tova), Vitamina E (D-alfa-Tocoferol), antioxidant: Vitaheess I *.

* Vitaheess és una barreja d'antioxidants composta per extracte ric en Tocoferols naturals (E-306), Palmitat de ASCORBILO (E-304i), i Galat de propil (E-310).

Com es pren el Omega3 Maxpower?

Prendre 2 càpsules a el dia amb aigua, durant els àpats.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Brand


Vegafarma és una marca que neix el 2002 i que desenvolupa productes dirigits a el sector de la salut i el benestar.


Vegafarma elabora a partir de matèries primeres productes per a la salut i benestar


Cada producte s'elabora després d'una acurada elecció de matèries primeres i d'un rigorós procés productiu , els quals són fonamentals per garantir l'estabilitat i seguretat del producte final. Les formulacions són acuradament estudiades i sustentades en un concepte sinèrgic entre coneixement productiu i coneixement terapèutic de cada ingredient o associació d'ingredients.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda