Fabricante:

Puro Omega Puro Omega

Ubiquinol Complex - Puro Omega - 60 perles

224336

Nou

Pur Omega Ubiquinol Complex és un suplement nutricional que combina Omega-3, CoQ10, PQQ i vitamines per a la prevenció i el tractament de malalties cardiovasculars.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

85,00€

IVA inclòs
1,42 € / ud

Més informació

Ubiquinol Complex Pur Omega

Protegint el teu cor amb una sinergia de nutrients essencials.

Què és Ubiquinol Complex Pur Omega?

Puro Omega Ubiquinol Complex és un complement nutricional formulat específicament per prevenir i tractar malalties cardiovasculars.

Aquest producte combina els beneficis antiinflamatoris dels àcids grassos Omega-3 (EPA i DHA), amb 50 mg de coenzim Q10 microemulsionat en forma d'Ubiquinol (Kaneka Ubiquinol®), 10 mg de Pirroloquinolina quinona (MGCPQQ®), i les vitamines E , B2 i D3 en una sola càpsula .

Els àcids grassos provenen d'anxoves i sardines en format de triglicèrid re-esterificat (rTG), en una ràtio única de 3:2, respectivament.

Ingredients:

Oli de peix concentrat (anxoves i sardines) (garantitzat 48% EPA i 32% DHA en forma de triglicèrid re-esterificat (rTG)), gelatina de peix**, glicerol (humectant)**, aigua purificada**, ubiquinol ( Kaneka Ubiquinol®), cera d'abelles, vitamina E (alfa-tocoferol), PQQ (MGCPQQ®), vitamina B2 (riboflavina), triglicèrids de cadena mitjana (MCT), vitamina D3 (colecalciferol).

** Components de la perla.

Al·lèrgens: peix.

No conté: Blat, gluten, blat de moro, llevat, proteïna de soja, lactis, marisc, cacauets, fruita seca, ou, ingredients derivats d'organismes modificats genèticament (OMG), colorants artificials, edulcorants ni conservants artificials.

Com es fa servir Ubiquinol Complex Puro Omega?

Prendre 1 perla al dia preferiblement amb el menjar, o segons indiqui el seu professional de la salut.

Presentació:

Envàs de 60 perles.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Ou

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda