Fabricante:

PWD Nutrition PWD Nutrition

OAT Delight Farina de Civada Sabor Neutre - PWD - 1,5 Kg

191109

Nou

OAT Delight Farina de Civada Sabor Neutro: Edulcorada amb sucralosa, ideal per cuinar i coure, ofereix versatilitat i sabor autèntic als teus plats.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,90€

IVA inclòs
4,60 € / Kg

Més informació

OAT Delight Farina de Civada Sabor Neutre PWD

Innovació i sabor a cada creació amb OAT Delight: La base perfecta per a les teves millors receptes.

Què és OAT Delight Farina de Civada Sabor Neutre PWD?

OAT Delight Farina de Civada Sabor Neutro PWD ofereix una experiència culinària versàtil i saludable per als amants de la cuina conscient . Aquesta farina de civada ha estat seleccionada amb una atenció especial a la seva composició, aroma i textura, assegurant un producte d'alta qualitat ideal per a diverses preparacions culinàries.

A diferència d'altres farines de civada, OAT Delight es distingeix per estar edulcorada naturalment amb sucralosa , un edulcorant sense calories que manté la seva estabilitat fins i tot a altes temperatures , la qual cosa la fa perfecta per cuinar o coure sense alterar-ne el sabor ni el valor nutricional. El sabor neutre la converteix en una base ideal per a qualsevol recepta, permetent l'addició d'altres ingredients sense competir amb els sabors.

A més, la seva solubilitat excepcional facilita la barreja amb líquids i altres components, garantint una textura suau i homogènia a cada ús . OAT Delight és l'elecció perfecta per als que busquen gaudir dels beneficis nutricionals de la civada, com ara fibra i proteïnes, en una forma més creativa i deliciosa, adaptant-se perfectament a qualsevol dieta o preferència culinària.

Ingredients:

100% Farina de civada.

Com es fa servir OAT Delight Farina de Civada Sabor Neutro PWD?

Perfecta per barrejar amb altres sabors sense alterar-los, cuinar, coure i múltiples aplicacions.

Presentació:

Envàs de 1,5 kg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda