Preu reduït! Osteohelp Complex Líquid - Marnys - 250 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

Osteohelp Complex Líquid - Marnys - 250 ml

211277

Nou

Contribueix a el manteniment dels ossos en condicions normals. Complement alimentari amb Calci, Magnesi, Zinc i Vitamina D. Sabor agradable a taronja.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,31€

IVA inclòs

12,70€ IVA inclòs

-10%

4,52 € / 100 ml

Més informació

Osteohelp Complex Líquid

Uns ossos forts

Què és Osteohelp Complex Líquid?

Està formulat amb ingredients minerals i vitamina D3, que afavoreixen l'estructura i fortalesa òssia en totes les edats.

Conté una selecció dels minerals Calci, Magnesi, Zinc i vitamina D3, que proporcionen les següents propietats:

  • El Calci és necessari per al normal manteniment dels ossos i dents, i per al normal creixement i desenvolupament ossi en nens. Així mateix, el Calci i vitamina D són necessaris per al normal creixement i desenvolupament dels ossos infantils.
  • La vitamina D contribueix als nivells normals de calci en sang ia la normal absorció / utilització de l'Calci i fòsfor. A més, la vitamina D contribueix a l'manteniment normal dels ossos i dents, i és necessari per al normal creixement i desenvolupament ossi en nens.
  • El Magnesi contribueix a l'normal metabolisme energètic ia la producció de proteïnes, reduint el cansament i la fatiga. El Magnesi també contribueix a l'normal manteniment ossi i de el balanç electrolític.
  • El Zinc contribueix a l'normal metabolisme àcid-base i manteniment ossi. Així mateix, el Zinc contribueix amb el normal metabolisme d'àcids grassos i producció de proteïnes, i protegeix a la cèl·lula de el dany oxidatiu.

És un suplement alimentari que afavoreix persones adultes que vulguin mantenir normal la seva massa òssia, esportistes preocupats per l'estructura dels ossos, així com nens en els seus etapa de creixement i desenvolupament ossi.

La formulació líquida permet una fàcil ingesta.

Ingredients:

Aigua desionitzada, carbonat de calci, hidròxid de magnesi, espessidors (cel·lulosa microcristal·lina, carboximetilcel·lulosa), gluconat de zinc, aromes de menta i taronja, conservador (sorbat potàssic), vitamina D3 (colecalciferol), edulcorant (acesulfam K).

ingredients Actiusper 10 ml
calci300 mg
magnesi150 mg
zinc6 mg
vitamina D2,5 mg

Com es pren Osteohelp Complex Líquid?

La dosi usual és de 10 ml dues vegades a el dia. Agitar bé abans d'utilitzar.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda