Preu reduït! Harpasul Col·lagen - Articulacions - Natysal - 270 grams

Fabricante:

Natysal Natysal

Harpasul Col·lagen - Articulacions - Natysal - 270 grams

212956

Nou

Complement alimentari a base de col·lagen hidrolitzat, glucosamina sulfat vegetal, msm i silici. Presentat en envàs de 270 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

23,62€

IVA inclòs

29,90€ IVA inclòs

-21%

8,75 € / 100 g

Més informació

Harpasul Col·lagen

Articulacions, ossos, músculs i lligaments

Què és el Harpasul Col·lagen?

Harpasul Col·lagen està dissenyat per augmentar la salut i la qualitat de les articulacions, els lligaments i els tendons. Contribueix al funcionament normal de les articulacions i dóna una resposta integral per ajudar a la mobilitat i la nutrició d'ossos, cartílags, lligaments i músculs.

El col·lagen és un component molt important del cos humà. Aproximadament el 30% de la proteïna corporal total és col·lagen, la proteïna més abundant en humans. Es tracta d'un element molt abundant en cartílags i ossos i també és present en tendons i lligaments.

És crucial per al manteniment i la mobilitat de les articulacions, per tenir uns ossos estables i uns músculs, lligaments i tendons forts.

Ingredients:

Col·lagen hidrolitzat, sulfat de glucosamina (origen vegetal), metil sulfonil metà (MSM), aroma de vainilla, àcid ortosilicíc estabilitzat amb turó.

Composició (15 grams):

Col·lagen hidrolitzat:

13.000 mg

Sulfat de glucosamina:

1.000 mg

Metil sulfonil metà (MSM):

500 mg

Silici (Àcid ortosilicíc estabilitzat amb turó) 10 mg

Com es pren el Harpasul Col·lagen?

Prendre diàriament un caceto ras (15 g) dissolent-lo en aigua, suc o altre líquid (250 ml). Per a una millor dissolució, es recomana abocar el contingut del cacito al got i afegir el líquid lentament, agitant amb una cullereta.

No superar la dosi diària recomanada. Els complements alimentaris no s'han de fer servir com a substituts d'una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable. Mantenir fora de labast dels nens més petits. No l'han de consumir dones embarassades o en període de lactància, ni nens ni adolescents.

Presentació:

Envàs de 270 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda