No hi ha productes
Ho compro
162502
Nou
Macarrons integrals bio a força de farina de blat dur integral de cultiu ecològic. Assecat lentament. Presentat en envàs de 500 grams.
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Aquesta pasta és produïda a partir de blat dur sicilià d'alta qualitat i es processa dins de les 24 hores de l'nucli de blat en pasta.
La mòlta de la producció de blat i pasta té lloc en la mateixa línia, un procés únic.
Mentre que el 1900 l'espagueti va ser tradicionalment assecat en prestatges de fusta al centre de la ciutat, avui dia el procés d'assecatge té lloc a la fàbrica de pasta.
L'assecat es realitza de forma tradicional a baixa temperatura entre 50 i 65 graus. Això amb la finalitat de preservar l'aroma i els nutrients.
Sèmola de blat dur integral *, aigua.
* Procedent de l'agricultura ecològica.
Informació nutricional (100 grams):
energia | 364 kcal |
greixos | 2.4 g |
saturats | 0.6 g |
carbohidrats | 70 g |
sucres: | 3.1 g |
fibra: | 8.0 g |
proteïnes | 11.5 g |
sal | 7 mg |
Cuinar la pasta és fonamental per obtenir un excel·lent producte final.
Cal cuinar aquesta pasta durant uns 7 minuts per obtenir una pasta ferma a l'donin-te.
Aportar abundant aigua bullint: segons Angelo, és bo que la pasta "nedi". La pasta res millor en 1 litre d'aigua per cada 100 grams.
Tan aviat com es posa la pasta a l'aigua bullint, s'allibera l'aroma fresc de la sèmola i aquest aroma omple la cuina d'una manera agradable.
Afegeix una mica de sal a l'gust durant la cocció i s'escorre la pasta per un colador.
Desglaceu amb aigua freda i afegir una mica d'oli d'oliva verge extra i 'la teva pasta està llista! A causa de la forma d'escórrer i extingir, la pasta no s'enganxi. La pasta té un ric sabor i ja està deliciosa amb només una mica de mantega o oli d'oliva.
Envàs de 500 grams.
Característiques | Producte Bio |
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació