No hi ha productes
Ho compro
156717
Nou
Deliciosos espirals que destaquen pel seu superior valor nutritiu i la seva alta digestibilitat.
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
La espelta (Triticum monococcum L), o espelta primitiva, és un dels primers cereals consumits per l'ésser humà, el que fa que el nostre sistema immunitari es trobi molt millor adaptat a ell que a les noves varietats de blat amb les que convivim des fa poc més d'un segle.
Presenta un alt nivell de tolerància per als al·lèrgics a l'blat, ja que està format per proteïnes amb una configuració diferent a les d'aquest cereal i també perquè el seu genoma està compost per set parells de cromosomes, en lloc dels catorze o més que formen la actual varietat d'espelta o blat.
* Procedent d'Agricultura Ecològica.
informació Nutricional | Per 100 Grams |
valor Energètic | 1466 kJ / 346 kCal |
greixos | 0,8 g |
de les quals, Saturats | 0,1 g |
de les quals, monoinsaturats | 0,2 g |
de les quals, poliinsaturats | 0,5 g |
Hidrats de Carboni | 65 g |
dels quals, Sucres | 0,6 g |
fibra alimentària | 9,5 g |
proteïnes | 15 g |
sal | 0,15 g |
S'aconsella coure 100 g de pasta en un litre d'aigua bullint amb 10 g de sal durant 3-4 minuts, escórrer i amanir a l'gust.
Envàs de 250 grams.
Característiques | Producte Bio |
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació