No hi ha productes
Ho compro
207727
Nou
Pasta feta amb farina de llenties vermelles bio sense gluten.
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Pasta feta amb farina de llenties vermelles bio sense gluten.
Què és Fusilli de Farina de Llenties Vermelles Bio?
Tots els beneficis dels llegums en una pasta amb un sabor únic.
Sense gluten, orgànic i vegà, ric en proteïnes i fibres.
Alt contingut de fòsfor, ferro, zinc, manganès.
Farina de llenties vermelles 100% orgàniques.
Informació Nutricional | Per 100 grams |
Energia | 1412 kJ / 334 kCal |
Greixos | 1,7 g |
de les quals, Saturades | 0,4 g |
Hidrats de Carboni | 50 g |
dels quals, Sucres | 1,2 g |
Fibres | 7,6 g |
Proteïna | 26 g |
Sal | <0,01 g |
Fòsfor | 310 mg (44% VNR *) |
Ferro | 5,2 mg (37% VNR *) |
Zinc | 3,2 mg (32% VNR *) |
Manganès | 1 mg (50% VNR *) |
* VNR: Valors Nutritius de Referència |
Envàs de 250 grams.
Característiques | Producte Bio, Sense gluten |
Gracias a los productos de Molino Andriani, las personas con enfermedad celíaca tienen la oportunidad de seguir la dieta mediterránea de forma completa y correcta, gracias a alimentos sin gluten, sin sacrificar el sabor.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 02/04/2024
Més informació
Informació