No hi ha productes
Ho compro
Nou
Les espirals Lazzaretti 100% farina de llenties bio són una forma rica i atractiva de menjar llenties.
Disponibilidad:
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Les espirals Lazzaretti 100% farina de llenties bio són una forma rica i atractiva de menjar llenties.
Tota la pasta és artesanal i ecològica, està finament tallada en fred, perquè sigui el més saborosa possible, a l'altura d'una pasta fresca però amb una cocció de 5 minuts. Tota la producció està assecada lentament a baixa temperatura entre 12 i 18 hores i això li permet, al contrari de les pastes industrials, reposar perquè es mantingui untuosa i que conservi millor les seves qualitats nutricionals.
Per què de llenties?
Perquè és una de les llegums més digestives, es poden preparar en amanides amb vinagreta o bé combinades amb verdura, carn o salsa de tomàquet. Poden ser un plat vegetarià ideal, ric en proteïna i baix en matèries grasses.
Però sobretot hem de saber que contenen àcid fòlic, indispensable per als 3 primers mesos d'embaràs.
El seu contingut en fibres alimentàries és excepcional.
Són font de:
Amb la vitamina B9 les llenties participen en la fabricació del material genètic, a la percepció del gust, a la cicatrització de les ferides i al desenvolupament del fetus, de les cèl·lules del cos i dels glòbuls vermells.
Hem de saber que són també riques en potassi que serveix a equilibrar el PH de la sang ia estimular la producció d'àcid clorhídric per a l'estómac.
Presentació: Envàs de 250 grams.
Característiques | Producte Bio |
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 17/12/2019
Més informació
Informació
Aquest lloc pot utilitzar algunes “cookies” per a millorar la seva l'experiència de navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació per el nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la política de cookies.