No hi ha productes
Ho compro
207730
Nou
Pasta feta amb farina orgànica de llenties vermelles bio sense gluten.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Pasta feta amb farina orgànica de llenties vermelles bio sense gluten.
Tots els beneficis dels llegums en una pasta amb un sabor únic.
Sense gluten, orgànic i vegà, ric en proteïnes i fibres.
Alt contingut de fòsfor, ferro, zinc, manganès.
Farina de llenties vermelles 100% orgàniques.
Informació Nutricional | Per 100 grams |
Energia | 1412 kJ / 334 kCal |
Greixos | 1,7 g |
de les quals, Saturades | 0,4 g |
Hidrats de Carboni | 50 g |
dels quals, Sucres | 1,2 g |
Fibres | 7,6 g |
Proteïna | 26 g |
Sal | <0,01 g |
Fòsfor | 310 mg (44% VNR*) |
Ferro | 5,2 mg (37% VNR *) |
Zinc | 3,2 mg (32% VNR *) |
Manganès | 1 mg (50% VNR *) |
* VNR: valors nutritius de referència |
Envàs de 250 grams.
Característiques | Producte Bio, Sense gluten |
Gracias a los productos de Molino Andriani, las personas con enfermedad celíaca tienen la oportunidad de seguir la dieta mediterránea de forma completa y correcta, gracias a alimentos sin gluten, sin sacrificar el sabor.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació