Nou Tortiglioni Multicereals Bio - Felicia - 340 grams Expand

Tortiglioni Multicereals Bio - Felicia - 340 grams

Nou

Felicia Felicia

Pasta feta a base de farina orgànica multicereals amb quinoa i sense gluten.

Més detalls

Disponibilidad: Lliurament: 1 - 5 dies

2,95€

Tortiglioni Multicereals amb Blat de moro, Arròs, Blat Sarraí i Quinoa

Pasta feta a base de farina orgànica multicereals amb quinoa i sense gluten.

Què és Tortiglioni Multicereals amb Blat de moro, Arròs, Blat Sarraí i Quinoa?

Una barreja d'ingredients per a una recepta amb un gust especial amb blat de moro, arròs, blat sarraí i quinoa.

ingredients:

75% de farina de blat de moro, 10% de farina d'arròs, 10% de farina de blat sarraí, 5% de farina de quinoa.

informació Nutricional Per 100 grams
energia 1490 kJ / 351 kCal
greixos 1,6 g
de les quals, Saturats 0,3 g
Hidrats de Carboni 75 g
dels quals, Sucres 0,7 g
fibres 2,5 g
proteïna 7,5 g
sal 0 g

Com es pren Tortiglioni Multicereals amb Blat de moro, Arròs, Blat Sarraí i Quinoa?

  • Bullir 1 litre d'aigua i afegir 7 g de sal.
  • Afegiu 100 g de pasta Felicia i barregi regularment.
  • Escorri la pasta, assaoneu amb la salsa preparada i serveixi

presentació:

Envàs de 340 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio, Sense gluten

Brand

Gracias a los productos de Molino Andriani, las personas con enfermedad celíaca tienen la oportunidad de seguir la dieta mediterránea de forma completa y correcta, gracias a alimentos sin gluten, sin sacrificar el sabor.

Codi de descompte

Ofertes

Promoció vàlida fins al 25/09/2019

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Com comprar
    • Formes de pagament
    • Condicions de venda
    • Condicions d'ús
    • Política de privacitat
    • Condicions d'enviament
    • Descompte de benvinguda
    Accept

    Aquest lloc pot utilitzar algunes “cookies” per a millorar la seva l'experiència de navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació per el nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la política de cookies.