Preu reduït! Àcid hialurònic 120 mg - MGD - 30 càpsules

Fabricante:

MGD MGD

Àcid hialurònic 120 mg - MGD - 30 càpsules

182008

Nou

Presentat en envàs de 30 càpsules amb 120 mg d'àcid hialurònic per càpsula.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,52€

IVA inclòs

15,90€ IVA inclòs

-15%

0,45 € / ud

Més informació

Àcid hialurònic 120 mg

Complement alimentari a base d'àcid hialurònic.

Què és l'Àcid hialurònic 120 mg?

És un complement alimentari a base d'àcid hialurònic.

L'àcid hialurònic es produeix en el nostre organisme i està àmpliament distribuït en el cos humà, si bé més de l'50% de l'àcid hialurònic es troba a la pell.

L'àcid hialurònic és una part important de les cèl·lules de la part de pell que s'estén entre el farcit (teixit connectiu de la matriu), la seva funció és servir de suport a l'col·lagen, a l'elastina ia les proteïnes estructurals.

Per la seva immensa capacitat d'emmagatzemar humitat, l'àcid hialurònic pot augmentar el volum de les estructures de la pell des de l'interior. Gràcies a aquest efecte, l'àcid hialurònic pot afavorir la reducció de les arrugues al front, al voltant dels llavis, a les parpelles i al nas.

L'àcid hialurònic que ingerim amb el menjar o mitjançant un complement alimentari ajuda a mantenir la humitat natural a la pell, també millora la funció de la pell i proporciona un aspecte més juvenil i fresc a la pell. Així mateix, l'àcid hialurònic afavoreix la producció de líquid sinovial, que és essencial per al bon funcionament de les articulacions i pot contribuir a la regeneració de cartílag de les articulacions.

Quan pateix dany a causa dels radicals lliures, la pell s'inflama i les cèl·lules que hi ha a la capa de suport de la pell (la dermis) deixen de produir suficient àcid hialurònic. Això provoca que hi hagi un feble suport a la capa externa de la pell (l'epidermis) ia la dermis, el que al seu torn implica la formació d'arrugues. La raó clau que les persones desenvolupin les arrugues amb l'edat, és perquè a partir d'aproximadament els 45 anys, els nivells d'àcid hialurònic a la pell comencen a baixar ràpidament. Es calcula que el contingut d'àcid hialurònic en les persones de 80 anys s'ha reduït en el 80% en comparació amb el que tenien als 40 anys d'edat. Pot complementar-se amb àcid hialurònic.

L'àcid hialurònic emprat per MGD és obtingut a partir de la fermentació de llevats.

Component natural de l'organisme, l'àcid hialurònic està present en diversos teixits, en particular la pell i el cartílag. Amb l'edat, la quantitat d'àcid hialurònic disminueix, el que pot afavorir la deshidratació i una pèrdua d'elasticitat i fermesa de la pell.

L'àcid hialurònic emprat per MGD és obtingut a partir de la fermentació de llevats.

Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substituts d'una dieta equilibrada.

Ingredients:

Càpsula (gelificant: pululano).

Valor nutricional (Per càpsula):

àcid hialurònic

120 mg

Observacions:

L'àcid hialurònic emprat és obtingut a partir de la fermentació de llevats.

Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substituts d'una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable.

Conservar en un lloc fresc i sec. Mantenir el producte fora de l'abast dels nens més petits.

Com es pren el Àcid hialurònic 120 mg?

Una càpsula a el dia.

No s'ha de superar la dosi diària expressament recomanada per aquest producte.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda