Preu reduït! Col·lagen Àcid Hialurònic Complex 120 mg - Solgar - 30 comprimits

Fabricante:

Solgar Solgar

Col·lagen Àcid Hialurònic Complex 120 mg - Solgar - 30 comprimits

159976

Nou

Àcid hialurònic de 120 mg. Presentat en envàs de 30 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

54,33€

IVA inclòs

63,92€ IVA inclòs

-15%

1,81 € / ud

Més informació

Col·lagen Àcid Hialurònic Complex 120 mg

Complement alimentari amb àcid hialurònic

Què és el Col·lagen Àcid Hialurònic Complex 120 mg?

L'àcid hialurònic augmenta la hidratació i exerceix de lubricant entre la matís de col·lagen i la pell ja que és un component de l'estructura de la pell i disminueix amb l'edat. Per això, complementar amb àcid hialurònic pot assegurar nivells adequats a la pell afavorint-ne les funcions i l'aspecte saludables.

L'àcid hialurònic que presenta Solgar és en realitat un còctel sinèrgic de diferents elements sota la patent anomenada Biocell Collagen II®.

Es tracta d'un conjunt d'elements multidimensionals que poden ajudar el cos de manera eficaç a mantenir la salut del teixit connectiu en àrees crucials , com ara articulacions, pell, tendons i lligaments.

Realitzat amb ingredients 100% naturals , els nutricionistes en diuen “nova generació de superingredients”.

A diferència de la majoria dels components de la dieta, els quals proporcionen un suport unidimensional, Biocell Collagen II® és realment una matriu d'elements concentrats naturals .

Biocell Collagen II® conté proteïnes naturals de col·lagen tipus II (70%), sulfat de condroitina (20%), àcid hialurònic (10%), glucosamina i altres proteoglicans. El col·lagen tipus II hidrolitzat, altament absorbible, procedeix al 100% de cartílag pur.

Conté sulfat de condroitina despolimeritzat, això vol dir que són molècules més petites, les quals se sap tenen una taxa d'absorció més gran.

Ingredients:

BioCell Collagen II, agentes de carga (fosfato dicálcico, celulosa microcristalina), vitamina C (L-ascorbato cálcico), colorante rojo AquaPolish F (hidroxipropilmetilcelulosa, hidrógeno fosfato cálcico dihidratado, rojo de remolacha, hidroxipropilcelulosa, glicerol, concentrado de cártamo, celulosa microcristalina , carbó vegetal), antiaglomerants (estearat magnèsic vegetal, diòxid de silici).

Valor nutricional (100 grams):

Extracte de Biocell Collagen II 1200 mg
Que aporta:
- Col·lagen hidrolitzat tipus II 750 mg
- Condroitina sulfat 240 mg
- Àcid hialurònic

120 mg

Vitamina C (ascorbat càlcic) 100 mg ( 125*)

* Quantitat Diària Recomanada

Advertiments:

Els complements alimentaris no s'han de fer servir com a substitut d'una dieta equilibrada i variada i un estil de vida saludable. Mantenir el producte fora de labast dels nens. Si està embarassada, en període de lactància o segueix algun tractament mèdic, consulteu amb el seu especialista abans de prendre aquest producte. Conservar a temperatura ambient (15ºC-30ºC), protegit de la llum, la calor i la humitat.

Com es pren el Col·lagen Àcid Hialurònic Complex 120 mg?

1 comprimit al dia. Prendre preferentment amb els àpats. No cal superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Envàs de 30 comprimits.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda