Preu reduït! Active Capil·lar Plus - Salengei - 60 perles

Fabricante:

Salengei Salengei

Active Capil·lar Plus - Salengei - 60 perles

207708

Nou

Active Capil·lar Plus de Salengei combina olis, extractes vegetals, vitamines i minerals per prevenir la caiguda dels cabells, estimular el creixement i enfortir des de l'arrel. Un tractament complet per a un cabell sa.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

46,41€

IVA inclòs

55,70€ IVA inclòs

-16%

0,77 € / ud

Més informació

Active Capil·lar Plus Salengei

Nutrició i fortalesa, des de l'arrel fins a la punta.

Què és Active Capilar Plus Salengei?

Active Capilar Plus de Salengei és un potent aliat en la cura del cabell, formulat amb una combinació única d'olis, extractes vegetals, vitamines i minerals .

Aquesta fórmula s'ha dissenyat meticulosament per tractar i prevenir la caiguda dels cabells, proporcionant alhora una nutrició completa per estimular un creixement saludable i robust . Els olis i extractes vegetals són essencials per mantenir el cabell hidratat i protegit, mentre que les vitamines del grup B juguen un paper crucial en el foment d'una circulació sanguínia adequada al cuir cabellut, essencial per al creixement òptim del cabell.

La incorporació de minerals com el zinc, coure, iode i seleni, actuen com a antioxidants i exerceixen un paper vital en la protecció i enfortiment del cuir cabellut i dels cabells . Finalment, però no menys important, la vitamina D és un component fonamental, coneguda per la seva capacitat per enfortir els fol·licles pilosos i millorar la densitat dels cabells. Active Capilar Plus no és només un complement, és una solució integral per a la salut del teu cabell.

Ingredients:

Natursyn™ (oli de llavors de lli (Linum usitatissimum L.)); oli de germen de blat (Triticum vulgare); oli de llavors de borratja (Borago officinalis L.); oli de fruit de sabal (Serenoa repens (W. Bartrami) Small); extracte d'escorça de pi roig (Pinus sylvestris L.); extracte de flors de sègol (Secale cereale L.)); càpsula (agent de recobriment: gelatina de peix; humectant: glicerina, aigua; colorants: òxid de ferro negre, òxid de ferro vermell); bisglicinat de zinc; niacina (nicotinamida), sulfat cúpric; L-seleniometionina; emulgent (lecitina de gira-sol); espessidor: cera d'abella groga, vitamina E (D-alfa-tocoferol); àcid pantotènic (D-pantotenat càlcic); vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina); vitamina B2 (riboflavina); vitamina D (colecalciferol); biotina (D-biotina); Quatrefolic® (àcid (6S) 5-metiltetrahidrofolat, sal de glucosamina); folat; vitamina B12 (metilcobalamina); iodur de potassi.

Informació nutricional:

Informació nutricional

(DOSI DIÀRIA)

Per 1 càpsula

VRN

Natursyn™

500 mg

*

Zinc

10 mg

100

Vitamina B3 (niacina) 16 mg 100

Vitamina E

6 mg

50

Vitamina B5 (àcid pantotènic) 6 mg 100
Vitamina B6 (piridoxina) 1,4 mg 100
Vitamina B2 (riboflavina) 1,4 mg 100
Coure 1 mg 100
Biotina 800 μg 1.600
Vitamina B9 (5-metiltetrahidrofolat) 200 μg

100

Iode 75 μg 50

Seleni

55 µg

100

Vitamina D (colecalciferol) 25 µg 500
Vitamina B12 (metilcobalamina) 2,5 µg 100

Com es fa servir Active Capilar Plus Salengei?

Prendre 1 perla amb esmorzar.

S'aconsella consumir el producte, almenys durant 6 mesos, atès que el procés de creixement capil·lar és lent.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules de 753,2 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda