Preu reduït! Cabell Pell i Ungles - Estat Pur Clinic - Tongil - 10 vials

Fabricante:

Tongil Tongil

Cabell Pell i Ungles - Estat Pur Clinic - Tongil - 10 vials

219480

Nou

Complement alimentari a base de Keratina Bioactiva, Col·lagen, Àcid hialurònic, Resveratrol, Coenzima Q10, Vitamines i Minerals. Envàs amb 14 vials.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,30€

IVA inclòs

20,40€ IVA inclòs

-25%

1,53 € / ud

Més informació

Cabell Pell i Ungles Estat Pur

Potència i màxima concentració en principis actius, que actuen des de l'interior per nodrir en profunditat els cabells, la pell i les ungles.

Què és Cabell Pell i Ungles Estat Pur?

Complement alimentari a base de col·lagen , keratina, elastina, àcid hialurònic, vitamines i minerals.

La cura del cabell, la pell i les ungles és molt important i s'han de tenir en compte diferents factors. Les deficiències nutricionals, els canvis hormonals, els desequilibris nerviosos, l'estrès oxidatiu, així com la contaminació i l'exposició diària a tòxics són alguns dels factors que poden repercutir a l'estat dels cabells, la pell i les ungles.

Estat Puro Clinic ofereix aquest complement alimentari amb ingredients de qualitat , elaborats amb innovació i ciència per a la cura en profunditat del cabell, pell i ungles.

Programa Flash de 10 dies.

Ingredients:

Verisol® (pèptids actius de Col·lagen hidrolitzat) 2000 mg, CynatineTM (pèptids actius de Keratina) 400 mg, suc concentrat de poma i maduixa (conté aroma i conservador: diòxid de sofre. Conté sulfits) 400 mg, complex vita : manitol, vitamina C (àcid L-ascòrbic), vitamina E (acetat de dl-alfa tocoferil), nicotinamida, calci D-pantotenat, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), vitamina B1 (mononitrat de tiamina), vitamina B2 (riboflavina ), vitamina B12 (cianocobalamina), àcid fòlic i D-biotina) 200 mg, ProlastinTM (pèptids actius d'elastina marina hidrolitzada. Conté peix. Pot contenir traces de crustacis i mol·luscs) 60 mg, aroma, gluconat de Zinc 35 mg de Bambú en pols (Bambusa bambos) estandarditzat al 35% en Silici 30 mg, hialuronat sòdic 30 mg, edulcorant (glucòsids d'esteviol), conservadors (sorbat potàssic i benzoat sòdic) i gluconat de coure 3,5 mg.

Com es pren Cabell Pell i Ungles Estat Pur?

Es recomana prendre 1 vial al dia. Es pot prendre sol o acompanyat de líquids.

Presentació:

Envàs de 10 vials.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda