Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Col·lagen B Plus - Col·lagen marí hidrolitzat - Klepsanic - 120 càpsules

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

Col·lagen B Plus - Col·lagen marí hidrolitzat - Klepsanic - 120 càpsules

161962

Nou

Sinergia efectiva de Col·lagen hidrolitzat amb Magnesi, vitamina C i vitamina B6. Molt útil per a esportistes. Envàs amb 120 càpsules.

Més detalls

13,64€

IVA inclòs

16,64€ IVA inclòs

-18%

0,11 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Col·lagen B Plus

El col·lagen és la proteïna més abundant del nostre organisme i s'ha demostrat en estudis recents que és un dels principals responsables de la salut dels nostres ossos, articulacions, tendons, pell, cabells i altres teixits del nostre cos.

Què és Colagen B Plus?

Complement alimentari a base de Col·lagen marí hidrolitzat . La nova fórmula és molt més digerible que el col·lagen sense hidrolitzar perquè s'absorbeix en un percentatge igual o més gran del 80% gràcies al fet que el seu pes molecular és molt més petit. D'aquesta manera, aquest és capaç de travessar la barrera gastrointestinal i en via sanguínia, pot arribar més ràpidament als diversos teixits de l'organisme per nodrir-los, restaurar-los i regenerar-los.

El Col·lagen hidrolitzat estimula la tasca de les cèl·lules del nostre organisme responsables de sintetitzar col·lagen (condròcits als cartílags, osteoblasts als ossos, fibroblasts a la pell, teixit conjuntiu i altres).

El Bambú és ric a Silicio , element imprescindible en la formació de les estructures musculoesquelètiques. El Silici és un mineral fonamental per a la formació dels teixits, els músculs i els ossos així com altres teixits connectius com les ungles, els tendons i els cartílags. S'ha demostrat que el Silici afavoreix la síntesi del col·lagen, afavorint que els ossos, músculs i cartílags es mantinguin sans i forts. A més, ajuda a prevenir malalties òssies degeneratives com: artrosi, osteoporosi, artritis, entre d'altres.

Per altra banda, el Magnesi és determinant per mantenir el sistema osteoarticular en bona forma. Diverses investigacions científiques han evidenciat que el magnesi exerceix un paper important en la formació òssia (el 65% es concentra als ossos), ja que millora l'assimilació del calci que s'ingereix a través de la dieta.

Ajuda a combatre la debilitat muscular reduint els símptomes de fatiga i de cansament a nivell d'ossos, articulacions, tendons i és un oligoelement essencial en la prevenció i tractament de l'osteoporosi , així com en altres malalties òssies (artritis, artrosi). Aquestes evidències han produït un consum més gran de magnesi, a través de diversos complements dietètics.

L' àcid ascòrbic o vitamina C també és molt important en la conservació i millora de la nostra salut osteoarticular a causa del seu caràcter àcid que permet aprofitar millor el calci, nutrient essencial per als ossos. Aquesta vitamina amb funció antioxidant redueix la pèrdua òssia i ajuda a conservar la densitat dels ossos, encara amb el pas del temps.

La piridoxina o vitamina B6 és molt important en l' enfortiment dels ossos, en la prevenció d'afeccions osteoarticulars i en el manteniment correcte de l'estructura òssia i articular.

La sinergia d'aquests cinc components reunits al producte COL·LAGEN B PLUS fan d'aquest un complement alimentari indicat per a persones que vulguin cuidar la seva salut osteoarticular, combatre qualsevol afecció vinculada a aquest sistema, tenir una vida sempre activa mitjançant exercicis i esport. A més, potencia les qualitats de cada substància i/o oligoelement present en ell, alhora que les reforça.

Composició per càpsula (550 mg):

Col·lagen marí hidrolitzat 220 mg
Bambú 115 mg
Òxid de Magnesi 90 mg
Vitamina C 25 mg
Vitamina B6 0,47 mg
Excipients: Gelatina (coberta) i Carbonat de calci (antiaglomerant).

Com es pren Colagen B Plus?

Es recomana prendre 3 càpsules al dia. Esportistes i/o fa exercici intens: ingerir fins a 5 càpsules diàries, mitja hora abans d'entrenar o competir. No superar la dosi diària recomanada.

Presentació:

Envàs amb 120 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda