Preu reduït! Col·lagen amb Magnesi i Vitamina C Líquid - Sabor Cirera - Ana Maria Lajusticia - 1 litre

Col·lagen amb Magnesi i Vitamina C Líquid - Sabor Cirera - Ana Maria Lajusticia - 1 litre

190631

Nou

Complement alimentari a base de col·lagen, magnesi i vitamina C. Amb edulcorants. Sabor cirera. Envàs de 1 litre.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,96€

IVA inclòs

22,75€ IVA inclòs

-21%

17,96 € / L

Més informació

Col·lagen amb Magnesi i Vitamina C Líquid

Complement alimentari a base de col·lagen, magnesi i vitamina C.

Què és el Col·lagen amb Magnesi i Vitamina C líquid?

Complement alimentari que afavoreix el manteniment de cartílags, tendons, ossos i pell.

La vitamina C contribueix a la síntesi normal de col·lagen per al funcionament normal dels vasos sanguinis, els ossos, els cartílags, les genives, la pell i les dents. A més, ajuda el metabolisme energètic normal, el funcionament normal del sistema nerviós i la funció psicològica normal.

També col·labora en el funcionament normal del sistema immunitari ia la protecció de les cèl·lules davant del dany oxidatiu. La vitamina C ajuda a disminuir el cansament i la fatiga ia regenerar la forma reduïda de la vitamina E. A més, la vitamina C millora l'absorció del ferro.

El magnesi contribueix a reduir el cansament i la fatiga i ajuda a l'equilibri electrolític, al metabolisme energètic normal i al funcionament normal del sistema nerviós i dels músculs.

El magnesi també ajuda a la síntesi proteica normal, a la funció psicològica normal i al manteniment dels ossos en condicions normals. A més, actua en el manteniment de les dents en condicions normals i en el procés de divisió cel·lular.

Agradable sabor a Cirera.

Ingredients:

Aigua, col·lagen hidrolitzat, citrat de magnesi, conservador (glicerina), aroma (cirera), conservador (sorbat potàssic), acidulant (àcid cítric), sal, àcid L-ascòrbic (vitamina C), aroma (romer), edulcorant (glucosids) d'esteviol), colorant (carmins), edulcorant (sucralosa). A base de col·lagen hidrolitzat de fàcil assimiliació.

Continguts mitjans per dosi diària de:

Continguts mitjans per dosi diària de:30 ml45 ml
Col·lagen hidrolitzat3,6 g5,4 g
Magnesi75 mg (20% VRN*)113 mg (30% VRN*)
Vitamina C12 mg (15% VRN*)18 mg (23% VRN*)

*VRN: valors de referència de nutrients

Com es pren el Col·lagen amb Magnesi i Vitamina C líquid?

Es recomana prendre 30 ml o 45 ml al dia repartits, respectivament, en dues o tres dosis de 15 ml cadascuna. Es recomana ingerir les dosis als principals àpats. Veure interior del gotet dosificador per a una quantificació correcta de les dosis.

Presentació:

Envàs de 1 litre.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Brand

Ana María Lajusticia és una marca de productes naturals, capaços d'equilibrar el cos. Dins dels seus productes, trobem blocs dividit en: productes per a les articulacions, propietats per al benestar muscular, vitamines, productes que afavoreixen l'equilibri de el cos. Així com, productes tonificants.


Ana María Lajusticia, millora el benestar de forma natural


Dins de tots ells, en el teu herbolari online, pots trobar: col·lagen amb magnesi, triptòfan amb magnesi + vitamina B6, magnesi en pols, carbonat de magnesi, clorur de magnesi i més productes capaços de permetre la relaxació muscular, el ritme cardíac i el treball mental.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 19/03/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda