Fabricante:

Santiveri Santiveri

Florase Derma - Santiveri - 40 càpsules

168797

Nou

Complement alimentari a base d'espècies vegetals, ferments làctics, zinc, beta carotè procedent de l'alga Dunaliella Salina i vitamines. Envàs de 40 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,30€

IVA inclòs
0,51 € / ud

Més informació

Florase Derma

Complement alimentari a base d'espècies vegetals, ferments làctics, zinc, beta carotè procedent de l'alga Dunaliella Salina i vitamines.

Què és el Florase Derma de Santiveri de 40 càpsules?

La Vitamina A i el zinc contribueixen a el manteniment de la pell en condicions normals.

A més, la Vitamina B6, el Zinc i la Vitamina D contribueixen a el funcionament normal de el sistema immunitari. El Zinc contribueix a la protecció de les cèl·lules enfront de el dany oxidatiu. La Bardana afavoreix el trofisme, la funcionalitat i el benestar de la pell.

Ingredients:

Pols de passionera (Passiflora incarnata L.) sumitats florides (30.47%), gelatina vegetal, maltodextrina, extracte sec de Bardana (Repalassa) arrel (17.61%), Lactobacillus rhamnosus (8.83%), Bifidobacterium animalis (8.33%), gelatina , dextrosa, oli d'oliva, antioxidant (ascorbat sòdic), lactat de zinc, midó, oli de llavors de Onagra (2.17%), antiaglomerants (diòxid de silici, estearat de magnesi), Vitamina A (acetat de retinilo), carotens ( 0,43%), vitamina d (colecalciferol), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina). Pot contenir traces de llet

Com es pren el Florase Derma?

Es recomana prendre 2 càpsules a el dia, preferentment abans de l'esmorzar, ingerides senceres amb un got d'aigua.

Presentació:

Envàs de 40 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda