Preu reduït! Fortederma Enercap Xampú Bio - Herbora - 400 ml

Fabricante:

Herbora Herbora

Fortederma Enercap Xampú Bio - Herbora - 400 ml

218509

Nou

Xampú per frenar la caiguda del cabell i estimular-ne el creixement. Nodreix, protegeix i hidrata els cabells. Presentat en envàs de 400 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,24€

IVA inclòs

16,75€ IVA inclòs

-15%

3,56 € / 100 ml

Més informació

Fortederma Enercap Xampú Bio

Nodreix, protegeix i hidrata tant el cabell com el cuir cabellut i frena la caiguda.

Què és el Fortederma Enercap Xampú Bio?

És un xampú elaborat amb àloe vera, glicerina, oli de coco, esqualè, extracte de cúrcuma longa, pantenol (provitamina b5), extracte de gingebre, extracte de ginseng i àcid fític procedent de l'agricultura ecològica.

És un tractament per frenar la caiguda del cabell i estimular-ne el creixement, especialment indicat per a la cura de cabells fins, fràgils i delicats amb tendència a la caiguda.

Gràcies als ingredients naturals que componen la seva fórmula, com àloe vera, glicerina, oli de coco o pantenol, nodreix, protegeix i hidrata tant el cabell com el cuir cabellut .

Ingredients:

Aloe barbadensis leaf juice*, cocamidopropyl betaine, glycerin*, aqua, coco-glucoside, polyglyceryl-3 betaine acetat, xanthan gum, cocos nucifera oil*, squalane, hydrogenated olive oil unsaponifiables, curcuma longa root *, panax ginseng root extract, phytic acid, benzyl alcohol, potassium sorbat, sodium benzoate, parfum, linalool, limonene.

*Ingredients provinents d'agricultura ecològica.

Com es fa servir el Fortederma Enercap Xampú Bio?

Aplicar sobre el cabell mullat i friccionar el cuir cabellut amb un lleuger massatge fins a formar escuma. Un cop esbandit, repetir l'operació deixant actuar el producte de 2 a 3 minuts i esbandir finalment amb aigua abundant fins a la total eliminació del producte.

Tractament de xoc: se'n recomana l'aplicació diària.

Tractament de manteniment: se'n recomana la utilització 3 vegades per setmana.

Presentació:

Envàs de 400 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda