Preu reduït! Gelisan Plus - Plantis - 300 comprimits

Fabricante:

Plantis Plantis

Gelisan Plus - Plantis - 300 comprimits

187255

Nou

Gelisán Plus Plantis, amb col·lagen, magnesi i àcid hialurònic, recolza la salut d'articulacions, ossos i pell, promovent el benestar general.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,56€

IVA inclòs

16,55€ IVA inclòs

-24%

0,04 € / ud

Més informació

Gelisan Plus Plantis

Nutrició i protecció pel teu cos.

Què és Gelisán Plus Plantis?

Gelisán Plus de Plantis és un suplement avançat que combina col·lagen hidrolitzat, magnesi i àcid hialurònic, ingredients clau per al manteniment de la salut dels teixits connectius .

El col·lagen , ric en prolina, hidroxiprolina i glicina, és essencial per a la formació i manteniment del cartílag, a més de ser conegut per les seves propietats anti-envelliment . Contribueix a la nutrició i la protecció d'articulacions, ossos i pell.

El magnesi , abundant al cos, facilita l'assimilació del calci i la vitamina C , és vital per a l'activació d'enzims i síntesi de proteïnes. Finalment, l' àcid hialurònic , amb alt contingut de polisacàrids, reté aigua i actua com a lubricant natural a les articulacions, protegint els cartílags i lligaments contra les forces mecàniques.

Ingredients:

Col·lagen hidrolitzat, hidròxid de magnesi, estabilitzant (cel·lulosa microcristal·lina), emulgent (sals magnèsiques d'àcids grassos), carbonat de magnesi, àcid hialurònic, antiaglomerant (diòxid de silici).

Composició (per comprimit):

VRN: Col·lagen 600 mg, Ac. hialurònic 5 mg, Magnesi 31 mg 8.3%. - Contingut per 6 comp. VRN: Col·lagen 3,6 g, Ac. hialurònic 30 mg, Magnesi 186 mg 49.6%. - Contingut per 9 comp. VRN: Col·lagen 5,4 g, Ac. hialurònic 45 mg, Magnesi 279 mg 74.4%.

Com es fa servir Gelisán Plus Plantis?

Prendre de 2 a 9 comprimits diaris repartits entre l'esmorzar i el sopar.

Presentació:

Envàs de 300 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda