Preu reduït! Holodermix - Ajuda per a la pell - Equisalud - 50 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holodermix - Ajuda per a la pell - Equisalud - 50 càpsules

157374

Nou

Recomanat especialment per psoriasi i dermatitis atòpica. Envàs amb 50 càpsules.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

24,04€

IVA inclòs

26,71€ IVA inclòs

-10%

0,48 € / ud

Més informació

Holodermix

Recomanat especialment per psoriasi i dermatitis atòpica.

Què és Holodermix?

Polipodium (Polypodium leucotomos): És una falguera que creix fonamentalment en els planells d'Amèrica Central. Els extractes de Polypodium leucotomos han estat objecte de nombroses investigacions en els últims anys pels seus efectes immunomoduladors i la seva aplicació en molts trastorns autoimmunes.

Diversos estudis han demostrat la seva activitat enfront de la psoriasi i la dermatitis atòpica que són problemes de la pell que poden estar associats a un desequilibri immunològic.

L'extracte de polipodium ajuda a regular el sistema immunològic. S'associa amb la correcció en el desequilibri dels limfòcits T, específicament mitjançant l'augment dels nivells de limfòcits T8 supressors i la consegüent normalització de la relació T4 / T8.

L'absència d'efectes adversos, unit a una bona tolerància i l'èxit obtingut fan ser optimistes sobre el seu ús en el tractament de la psoriasi, dermatitis atòpica i altres malalties autoimmunes de la pell caracteritzades pel dèficit de limfòcits T supressors.

Perilla (Perilla frutescens): La perilla és una planta que ha estat utilitzada durant molt temps en la medicina tradicional xinesa i que recentment ha rebut especial atenció a causa dels seus efectes beneficiosos en el tractament d'alguns tipus de reaccions al·lèrgiques.

Els principis actius presents en els extractes de la llavor de perilla són polifenols com luteolina, àcid rosmarínic, crisoeriol i apigenina que estan relacionats amb les seves propietats antial·lèrgiques i antiinflamatòries.

Gràcies a la sinergia d'aquests compostos, l'extracte de llavors de perilla pot actuar inhibint l'alliberament de la histamina, normalitzant la producció dels anticossos IgE i inhibint l'activitat lipooxigenasa.

Dent de lleó (Taraxacum officinale): La dent de lleó, tan comú i vistós per les seves flors grogues, ha estat considerat sempre per la medicina popular un "purificador" de l'organisme i s'utilitza per les seves propietats diürètica, colerètic i laxant suau.

Aquesta acció depurativa resulta molt útil en les malalties de la pell. Entre els seus components destaquen les lactones sesquiterpénicas de tipus eudesmanólido i germacranólido, inulina, alcohols triterpénicos, fitosterols, taraxacósido, àcids fenòlics, gran quantitat de potassi i vitamines A, B, C i D.

Vitamina C: La importància de la vitamina C en la cura de la pell és fonamental. Gràcies a la seva intensa activitat antioxidant, millora la seva fermesa, retarda l'envelliment de la mateixa i redueix el temps de cicatrització de les ferides.

Ingredients:

Dent de Lleó (Taraxacum officinale) 350 mg, Polipodium leucotomos 120 mg, vitamina C 100 mg, Perilla frutescens 50 mg.

Embolcall: polisacàrid d'origen vegetal (pululano). No conté gluten, ni midó, ni transgènics, ni colorants.

Apta per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives.

Com es pren Holodermix?

  • Es recomana prendre 3 càpsules a el dia durant al menys un mes. Prendre les càpsules mitja hora abans dels àpats.

Presentació:

Envàs de 50 càpsules de 720 mg.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda