Fabricante:

Orthonat Orthonat

Keratine Complex Forte - Orthonat - 90 càpsules

205419

Nou

La salut dels cabells reflecteix l'estat de nutrició de l'organisme. Orthonat Keratine complex conté una barreja de nutrients per donar força i vitalitat al cabell i les ungles. En envàs de 90 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

84,50€

IVA inclòs
0,94 € / ud

Més informació

Keratine Complex Forte

Per donar força i vitalitat als cabells i les ungles.

Què és el Keratine Complex Forte?

La salut dels cabells reflecteix l'estat de nutrició de l'organisme. Orthonat Keratine complex conté una barreja de nutrients per donar força i vitalitat al cabell i les ungles. Conté:

  • Queratina soluble natural, que garanteix una absorció òptima per l'organisme
  • Betacarotè. Juga un paper important en el procés de diferenciació cel·lular, que és una part important del cicle capil·lar.
  • Vitamines B2, C i E. Ajuden a protegir les cèl·lules contra els radicals lliures.
  • Vitamines B9 i B6. Promouen el metabolisme normal d'homocisteïna. La vitamina B9 també juga un paper important a la divisió cel·lular, una altra fase important en el cicle capil·lar.
  • Vitamina B8. Ajuda a mantenir la salut del cabell.
  • El zinc i el ferro participen a la divisió cel·lular, una fase important en el cicle capil·lar. El zinc ajuda a protegir les cèl·lules contra els radicals lliures i manté la salut del cabell i les ungles. El ferro és important pel transport d'oxigen a través del cos.
  • El coure contribueix a la pigmentació dels cabells normals. També hi juga un paper en el transport de ferro i ajuda a protegir contra els radicals lliures.

L'efecte nutritiu de Keratine Complex comença a les arrels capil·lars, que en determinades circumstàncies necessita nutrició addicional, com en cabells fins, que han perdut volum o de to opac. Aquesta fórmula també és beneficiosa per a la descamació de les ungles i de la pell.

Ingredients:

Per una càpsula: 300 mg de Keratina CYNATINE HNS ® bioactiva natural i 98,5 % biodisponible – 5 mg de Gluconat de Zinc – 0,55 mg de Vitamina B1 (clorhidrat de tiamina)- 0,7 mg de Vitamina B2 (riboflavina) - 8 mg de Vitamina B3 (nicotinamida) - 3 mg de Vitamina B5 (D-pantotenat calcíc) - 0,7 mg de Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina)- 25 mcg de Vitamina B8 (D-biotina) - 100 mcg de Vitamina B9 (àcid fòlic)- 40 mg Vitamina C i 150 mg de Saccharomyces cerevisiae (Levat revivificable) .

Composició de la Keratina CYNATINE HNS® Roxlor (bioactiva natural i 98,5% biodisponible) procedent de llana d'ovella de Nova Zelanda, 100 mg contenen:

Metionina 0,4%, Cisteïna 7,6%, Serina 9%, Leucina 10,2%, Glicina 5,2%, Alanina 6,9%, Arginina 7,2%, Àcid Aspartic 9,3%, Àcid Glutàmic 15 ,8%, Histidina 0,7%, Isoleucina 3,7%, Lisina 3,5%, Fenilalanina 2%, Prolina 3,8%, Treonina 5,5%, Tirosina 2,5%, Valina 6,1% i Triptòfan 0,6%

Com es pren el Keratine Complex Forte?

Alopècia difusa femenina: DUES càpsules al dia (1-0-1) durant els àpats o segons prescripció.

Pell i ungles: UNA càpsula al dia (0-1-0).

Presentació:

Envàs de 90 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda