Preu reduït! Natupel Forte - Natysal - 60 càpsules

Fabricante:

Natysal Natysal

Natupel Forte - Natysal - 60 càpsules

223717

Nou

Complement alimentari potent i nutritiu dissenyat per enfortir el teu cabell, pell i ungles, enriquit amb biotina per maximitzar els beneficis.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,12€

IVA inclòs

19,90€ IVA inclòs

-19%

0,27 € / ud

Més informació

Natupel Forte Natysal

Nutrició essencial per a la teva bellesa natural.

Què és Natupel Forte Natysal?

Complement alimentari d'alta qualitat, dissenyat per nodrir i revitalitzar el teu cabell, pell i ungles . Aquest producte proporciona una potent combinació de vitamines, minerals, aminoàcids i àcids grassos essencials que treballen en sinergia per promoure la salut i la vitalitat des de l'interior.

Al seu cor es troba la biotina , una vitamina B reconeguda pels seus beneficis en la salut del cabell i la pell . Aporta força a les ungles, brillantor al teu cabell i rejoveneix la teva pell, ajudant-te a lluir i sentir-te millor.

Ingredients:

Oli de peix amb una valoració de 18% en àcid eicosapentaenoic (EPA) i 12% en àcid docosahexaenoic (DHA), agent de recobriment (gelatina, humectant glicerina, colorant òxid de ferro vermell), vitamina C (àcid L-ascòrbic) oli de borratja (Borago officinalis) amb un 20% de GLA (àcid gamma linolènic), L-cistina, emulgent lecitina de llavors de soja (Glycine max L.), sulfat ferrós, niacina (nicotinamida), espessidor cera d'abelles groga, sulfat de zinc, vitamina E (acetat de DL-alfa-tocoferil), àcid pantotènic (D-pantotenat càlcic), antiaglomerant òxid de magnesi, vitamina B12 (cianocobalamina), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), vitamina B2 ( vitamina B1 o tiamina (mononitrat de tiamina), àcid fòlic (àcid pteroilmonoglutàmic), D-biotina.

Com es fa servir Natupel Forte Natysal?

Prendre 1 càpsula al dia.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda