Fabricante:

Orthonat Orthonat

Ortho Hyalurotop 200 - Àcid hialurònic - Orthonat - 30 càpsules

181011

Nou

L'àcid Hialurònic obtingut per fermentació bacteriana és el més semblant (alt pes molecular) a l'àcid Hialurònic natiu. Envàs amb 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

32,50€

IVA inclòs
1,08 € / ud

Més informació

Ortho Hyalurotop 200

Àcid hialurònic obtingut per fermentació bacteriana

Què és Ortho Hyalurotop 200?

L'Àcid Hialurònic és un polisacàrid de l'tipus Glicosaminglicanos, S'obté de l'estèrnum dels pollastres, de la cresta dels galls de les articulacions de les vaques, però últimament, el més pur, es produeix per biotecnologia (fermentació microbiana de llevats).

L'àcid Hialurònic és un component essencial de l'cartílag articular. Des de fa més de deu anys hi ha evidències de la seva acció positiva en el control dels símptomes de l'artrosi.

L'àcid Hialurònic és una molècula essencial per mantenir la densitat de la dermis, permet sostenir l'epidermis gràcies a la seva gran capacitat per retenir aigua i així lluitar contra la deshidratació cutània.

Es pot dir que:

  • Es troba a la pell (dermis) i en les articulacions (homeòstasi articular).
  • És un dels principals constituents de el líquid sinovial en les articulacions.
  • Estimula la producció de fibres de col·lagen, principal component de cartílag, ossos i tendons.
  • Forma part de el teixit connectiu, de les vàlvules cardíaques, dels fluids de l'oïda interna i de l'humor vitri dels ulls.
  • Afavoreix la proliferació i esponjament dels fibroblasts (producció de proteïna cutània), condroblastos i osteoblasts
  • Forma part de la matriu extracel·lular, omplint espais entre les cèl·lules i permetent la compressió o estirament de les mateixes.

L'àcid Hialurònic presenta la propietat de retenir grans quantitats d'aigua, pot arribar fins i tot a absorbir fins a 1.000 vegades el seu pes en aigua, el que és útil a l'hora d'ocupar l'espai de l'col·lagen perdut i de lubricar, això és possible gràcies a el gran nombre de grups OH que componen aquesta molècula.

Hi ha dues formes d'obtenir el Col·lagen marí: Origen sintètic (patent Japonesa) i Origen natural (patent Alemanya). Per obtenir el producte d'origen natural es parteix d'un extracte de pell i escates de peix que a través d'un procés bioquímic especial arrossega la seva banda proteica, vitamines i oligoelements.

Posteriorment, se sotmet a un procés d'hidròlisi selectiu per obtenir un pes molecular d'entre 2500 i 3000 Dalton màxim. El col·lagen marí és de més fàcil absorció que altres formes de col·lagen.

El Col·lagen marí és una font natural d'aminoàcids inclou un 7.6% de Glicina i un 23% de prolina i hidroxiprolina, que són els principals components de la pell. A més, inclou els 8 aminoàcids essencials que conformen el 14.5% de l'contingut total d'aminoàcids.

La síntesi normal de col·lagen depèn de la hidroxilació dels residus de prolina i lisina en el reticle endoplasmàtic, per formar hidroxiprolina i hidroxilisina, respectivament.

Els enzims hidroxilasas, que catalitzen aquesta hidroxilació, requereixen àcid ascòrbic (vitamina C) per funcionar. Sense àcid ascòrbic, els enzims no poden hidroxilar la prolina i la lisina. Aquesta hidroxilació és indispensable per a la formació en triple hèlix de les fibres de col·lagen que permeten mantenir l'estructura dels teixits.

Cada càpsula de Ortho Hyalurotop 200 conté: 200 mg d'àcid hialurònic de fermentació microbiana, 80 mg de Vitamina C (Ascorbat sòdic) .- 133 mg de Col·lagen marí.

L'àcid Hialurònic obtingut per fermentació bacteriana és el més semblant (alt pes molecular) a l'àcid Hialurònic natiu. Només l'àcid Hialurònic obtingut per fermentació bacteriana, ha demostrat la seva absorció per via oral.

Ingredients per càpsula:

Àcid Hialurònic de fermentació microbiana.

200 mg

Vitamina C (Ascorbat sòdic)

80 mg

Col·lagen marí.

133 mg

Informació Nutricional per 100 grams:

glúcids

0,1 g dels quals sacarosa <0,1 g, lactosa <0,1 g

pròtids

14,7 g

lípids

13,7 g

energia

123 kcal. / 507 KJ.

Com es pren Ortho Hyalurotop 200?

  • Es recomana prendre una càpsula a el dia preferentment al matí o segons prescripció mèdica.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules de gelatina d'algues origen marí (3 blísters amb 10 càpsules cadascun).

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda