Preu reduït! Carxofa Plus - Redinat - 60 càpsules

Fabricante:

Redinat Redinat

Carxofa Plus - Redinat - 60 càpsules

185221

Nou

Complement alimentari a base de carxofa, ortiga verda i cua de cavall que actua de depuratiu, hepatoprotector i digestiu. En envàs de 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

7,28€

IVA inclòs

8,99€ IVA inclòs

-19%

0,12 € / ud

Més informació

Carxofa Plus

Complement alimentari coadjuvant en dietes per al control de pes.

Què és la Carxofa Plus?

És un complement alimentari a base de carxofa, ortiga verda i cua de cavall que actua com a depuratiu, hepatoprotector, digestiu i coadjuvant en dietes control de pes.

La carxofa afavoreix la funció biliar en millorar la digestió dels greixos i ajuda a combatre processos d'indigestió, flatulències i gasos . El seu alt contingut en fibra és de valor per tractar el restrenyiment. Té la capacitat per ajudar a reduir els nivells de colesterol i de triglicèrids.

L'Ortiga verda ajuda a disminuir els símptomes de l'al·lèrgia primaveral, ja que conté propietats antiinflamatòries. És un excel·lent depuratiu a nivell del fetge i del ronyó perquè ajuda a eliminar substàncies tòxiques i indesitjables per al nostre organisme. És molt rica en clorofil·la, millora la circulació sanguínia i el seu efecte depuratiu sobre el fetge contribueix també a regular els nivells de greixos a la sang.

La Cua de cavall té un gran efecte diürètic gràcies a la seva riquesa en sals de potassi, flavonoides i sapónids; cosa que afavoreix una major eliminació de toxines i de greixos i per això, adquireix interès en tractaments depuratius i control de pes. Se'n recomana l'ús tant per millorar la retenció de líquids, general o localitzada, com per altres problemes genitourinaris: càlculs renals, infeccions urinàries, cistitis, uretritis, inflamacions de la bufeta i/o pròstata.

Ingredients:

Carxofa, ortiga verda, cua de cavall, excipients: gelatina (coberta) i carbonat de calci (antiaglomerant).

Composició (530 mg):

Carxofa

250 mg

Ortiga Verda

100 mg

Cua de cavall

55 mg

Com es pren la Carxofa Plus?

Es recomana prendre de 2 a 3 càpsules al dia amb un got d'aigua abans dels àpats principals.

Presentació:

Envàs de 60 càpules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda