No hi ha productes
Ho compro
165507
Nou
Sèrum concentrat fermentat, amb calci i edulcorant. El calci contribueix a el funcionament normal de les enzims digestius. Amb 26% de suc de aronia i magrana.
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Sèrum concentrat fermentat, amb calci i edulcorant glucòsid d'esteviol. El calci contribueix a el funcionament normal de les enzims digestius. Amb 26% de suc de aronia i magrana. Lliure de lactosa. Valor energètic reduït.
Benestar dels Alps Suïssos
Molkosan s'obté per fermentació natural de l'sèrum de llet fresca, provinent dels Alps suïssos. Després d'eliminar el greix i les proteïnes, la fermentació de l'sèrum es produeix amb lactobacils selectes. La lactosa, sucre natural de la llet, es transforma en una alta proporció en àcid làctic dextrogir L (+), de gran valor nutricional per al nostre organisme.
Sèrum de llet fermentat, aigua, suc de fruites concentrat (aronia i magrana), citrat de potassi, aromes naturals de magrana i vainilla, lactat de calci, acidulant (àcid màlic), conservador (sorbat de potassi), edulcorant (glucòsids d'esteviol ). Producte pasteuritzat.
Valor nutricional (20 ml):
Valor energètic: | 34 kJ / 8 kcal |
greixos: | <0,1 g |
saturats: | <0,1 g |
carbohidrats: | 1 g |
sucres: | <1 g |
proteïnes: | <0,1 g |
sal: | 0,05 g |
Composició (20 ml):
Àcid làctic dextrogir L (+) | 1,4 g |
Suc de fruites concentrat (aronia i magrana) | 1,19 g |
calci | 120 mg / 15% * |
* VRN: Valor Referència Nutrients
Prendre cada dia 2 cullerades soperes (20 ml) de Molkosan® Fruit diluït en aigua freda i beure en el matí o en el transcurs del dia.
Beure com a mínim durant 7 dies seguits. Pot ser consumit amb freqüència.
Envàs de 200 ml.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 02/04/2024
Més informació
Informació