Preu reduït! Verd d'Alfals - Sotya - 100 comprimits

Fabricante:

Sotya Sotya

Verd d'Alfals - Sotya - 100 comprimits

166065

Nou

Complement alimentari a base d'alfals que ajuda a augmentar la gana i el creixement. Presentat en envàs de 100 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,71€

IVA inclòs

2,81€ IVA inclòs

-39%

0,02 € / ud

Més informació

Verd d'Alfals

Complement alimentari amb alfals.

Què és el Verd d'Alfals?

L'alfals és ric en sals minerals com calci, fòsfor, potassi i zinc; vitamines com betacarotè, vitamines B i C, aminoàcids essencials i fibra. Conté saponines (2-3%), flavonoides i esterols.

Té propietats remineralitzants, tonificants i hemostàtiques, augmenta la gana i ajuda en el creixement. A la Xina es fa servir per tractar desordres de la zona digestiva; a l'Índia, es fa servir per a la digestió deficient. Els indis nord-americans van recomanar l'alfals per tractar icterícia i per liquar la sang que coagulava.

L'alfals es recomana tradicionalment com a tònic per a la indigestió, la dispèpsia, l'anèmia, la pèrdua de gana i l'assimilació pobra d'aliments. El contingut en saponines redueix el colesterol i prevé la formació de plaques d'ateroma (causants de l'aterosclerosi).

Ingredients:

Alfals micronitzat (.Medicago sativa L.), fructooligosacàrids (Achicoria (Chicorium intybus L., arrel», agent de càrrega: fosfat càlcic (E 341), antiaglomerants: sílice (E 551) i estearat de magnesi (E 470b))

Composició (2 comprimits):

Alfals:

850 mg

Fructooligosacàrids:

240 mg

Com es pren el Verd d'Alfals?

Es recomana prendre 1 o 2 comprimits al dia.

Presentació:

Envàs de 100 comprimits de 700 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda