Preu reduït! Arrel de Gingebre - Solgar - 100 càpsules vegetals

Fabricante:

Solgar Solgar

Arrel de Gingebre - Solgar - 100 càpsules vegetals

169561

Nou

Arrel de Gingebre 100 càpsules vegetals de Solgar que contribueix a millorar el metabolisme dels greixos i ajuda a calmar l'estómac.

Més detalls

19,12€

IVA inclòs

21,24€ IVA inclòs

-10%

0,19 € / ud

Més informació

Arrel de Gingebre Solgar

Al nostre Herbolari Online pots comprar l'Arrel de Gingebre 100 càpsules vegetals de Solgar que contribueix a millorar el metabolisme dels greixos, ajuda a calmar l'estómac, suport en cas de nàusees i irritacions de coll i promou la secreció del bilis.

Què és l'arrel de gingebre de Solgar?

Els productes herbaris de Solgar® se seleccionen minuciosament a partir de plantes que creixen silvestres o que es cultiven en granges especials per a aquests productes. Els productes herbaris més frescos i de més qualitat s'escullen basant-se en una estricta sèrie de criteris com l'origen geogràfic de la matèria primera, l'autenticació de les espècies i la qualitat de la matèria primera.

Ingredients:

Arrel de Gingebre (Zingiber officinale) en pols, Extracte polvoritzat (4:1) d'arrel de Gingebre (Zingiber officinale). Antiaglomerant: estearat magnèsic vegetal, diòxid de silici; Càpsula vegetal: hidroxipropilmetilcel·lulosa; Agent de càrrega: maltodextrina.

Com es pren l'arrel de gingebre?

Es recomana prendre 1 càpsula vegetal al dia.

Presentació:

Envàs de 100 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda