Preu reduït! Ashwagandha - Solgar - 60 càpsules

Fabricante:

Solgar Solgar

Ashwagandha - Solgar - 60 càpsules

157378

Nou

Suplement alimentari que té funcions antioxidants, antiinflamatòries i tonificants.

Més detalls

24,01€

IVA inclòs

31,06€ IVA inclòs

-22%

0,40 € / ud

Més informació

Ashwagandha Solgar

Suplement alimentari que té funcions antioxidants , antiinflamatòries i tonificants . A més a més, enforteix l'activitat sexual i millora la salut física i mental.

Presentada com a planta en extracte estandarditzat + herba en pols.

Què és Ashwagandha Solgar?

Ashwagandha és una de les fórmules de la gamma de productes herbaris de més qualitat que conté extractes estandarditzats més herba en pols.

Els productes herbaris de Solgar amb Potència Total Estandarditzada (SFP) s'elaboren mitjançant un procediment exclusiu que combina els corrents de la fitoteràpia tradicional i la tecnologia herbària. Aquesta barreja de ciència i tradició crea un extracte herbari d'alta qualitat amb les qualitats beneficioses dels components que hi ha a la planta.

L'ashwagandha (Withania somnífera) s'ha utilitzat durant milers d'anys a la cultura índia i unani i se'n diu “ginseng indi”.

Ingredients:

Extracte estandarditzat d'arrel d'Ashwagandha (Withania somnifera) polvoritzat (1,5% witanòlids), Arrel d'Ashwagandha (Withania somnifera) en pols. Càpsula vegetal: hidroxipropilmetilcel·lulosa; Agents de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina, goma aràbiga; Antiaglomerant: estearat magnèsic vegetal; Antioxidant (barreja polvoritzada de betacarotè i àcid ascòrbic).

Com es pren Ashwagandha Solgar?

Complement alimentari per a adults, prendre 1 càpsula vegetal al dia, preferentment amb els àpats o segons indicació d'un especialista. No s'ha de superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda