Preu reduït! Valeriana Capsudiet - Plameca - 80 càpsules

Fabricante:

Plameca Plameca

Valeriana Capsudiet - Plameca - 80 càpsules

167548

Nou

Les càpsules de valeriana Capsudiet ofereixen màxima concentració i qualitat extra per combatre l'estrès i millorar el son.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

6,97€

IVA inclòs

8,20€ IVA inclòs

-15%

0,09 € / ud

Més informació

Capsudiet Valeriana Plameca

Qualitat extra.

Què és Capsudiet Valeriana Plameca?

Les càpsules de valeriana Capsudiet estan formulades amb una concentració màxima d'ingredients d'alta qualitat per brindar un alleujament natural de l'estrès i l'ansietat. Cada càpsula conté una dosi òptima d'extracte d'arrel de valeriana, que tradicionalment s'ha utilitzat com un sedant suau per promoure la relaxació i millorar la qualitat del son.

A més del seu efecte calmant, la valeriana també pot tenir propietats antiinflamatòries i anticonvulsives, cosa que la converteix en un suplement versàtil i beneficiós per a la salut en general . Les càpsules de valeriana de Capsudiet vénen en una presentació de 80 càpsules, cosa que les fa convenients per a ús diari i perllongat.

Com amb qualsevol suplement, és important parlar amb un professional de la salut abans de prendre càpsules de valeriana, especialment si s'està prenent algun medicament o es tenen afeccions mèdiques preexistents. També és important seguir les instruccions de dosificació proporcionades a l'etiqueta del producte.

Ingredients:

Agent de càrrega (cel·lulosa), Extracte sec d'arrel de Valeriana (Valeriana officinalis) (0,8% àcid valerènic), Antiaglomerants (diglicèrids d'àcids grassos, sals magnèsiques d'àcids grassos, diòxid de silici). Coberta: agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa).

Informació nutricional:

Per dosi recomanada Quantitat (1 càpsula)
Extracte sec de Valeriana

(contingut en àcid valerènic)

175 mg

(1,4 mg)

Com es pren Capsudiet Valeriana Plameca?

Prendre de 3 a 6 càpsules al dia, amb un got daigua.

Presentació:

Envàs de 80 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda