Preu reduït! Castanyer d'Índies - Neo - 45 càpsules

Fabricante:

Neo Neo

Castanyer d'Índies - Neo - 45 càpsules

160480

Nou

Antiinflamatori i venotònic (disminuint la permeabilitat dels vasos i capil·lars sanguinis).

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,54€

IVA inclòs

12,40€ IVA inclòs

-15%

0,23 € / ud

Més informació

Castanyer d'Índies Neo

Tradicionalment, el castanyer d'Índies s'ha utilitzat com a antiinflamatori i venotònic (disminuint la permeabilitat dels vasos i capil·lars sanguinis).

El Castanyer d'Índies és un arbre de la família de les sapindàcies, que obté el nom a partir de la seva procedència de països de l'Orient Mitjà i l'Índia. La part activa d'aquest arbre són les llavors, molt riques en saponòsids triterpènics, el més comú és l'escina (una barreja de 30 saponines derivades d'aglicons). A més, es poden trobar altres substàncies actives com antocianidines i flavonoides.

Tradicionalment, el castanyer d'Índies s'ha utilitzat com a antiinflamatori i venotònic (disminuint la permeabilitat dels vasos i capil·lars sanguinis). D'aquesta manera, evita la retenció de líquids i afavoreix una circulació correcta, principalment a les extremitats inferiors, en casos de varicosi i insuficiència venosa crònica (inflor, formigueig, pesadesa, rampes nocturnes). La seva acció rau en la capacitat de reduir la destrucció dels proteoglicans (substàncies estructurals de les parets dels vasos sanguinis) i millorar l'entrada de calci.

Addicionalment, té acció preventiva i terapèutica en casos d'hemorroides.

Principals indicacions: Varius i cames cansades. Hemorroides.

Ingredients per càpsula: Extracte sec de llavors de Castanyer d'Índies ( Aesculus hippocastanum L.) estandarditzat al 20% en ascina: 200 mg. Altres Ingredients: Diluents (xilitol i manitol), transportador (goma laca), agent de càrrega (talc), embolcall vegetal (E1204).

Utilització: Prendre 1-2 càpsules al dia.

Presentació: Envàs de 45 càpsules en micorgrànul.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda