Preu reduït! Ginkgo 6500 mg Estat Pur - Tongil - 40 càpsules

Fabricante:

Tongil Tongil

Ginkgo 6500 mg Estat Pur - Tongil - 40 càpsules

180004

Nou

Ajuda a mantenir una bona funció cognitiva i la memòria amb ledat. Envàs amb 40 càpsules.

Més detalls

12,68€

IVA inclòs

16,90€ IVA inclòs

-25%

0,32 € / ud

Més informació

Ginkgo

Ajuda a mantenir una bona funció cognitiva i la memòria amb ledat.

Què és Ginkgo?

Emmarcat a la línia Estat Pur, complements alimentaris de la màxima concentració i puresa, Tongil presenta el seu extracte sec concentrat de fulles de Ginkgo biloba.

Caracteritzat per la màxima concentració en principis actius, arriba a una ràtio 50:1 respecte a la planta fresca.

Estrictes controls de qualitat asseguren a més la puresa de l'extracte, descartant l'adulteració i garantint l'autencitat de l'espècie Ginkgo biloba.

Rigoroses anàlisis verifiquen també l'absència de l'al·lergen àcid ginkgòlic, així com la de metalls pesants, aflatoxines o pesticides.

Recomanada en desordres vasculars perifèrics, les utilitats del Ginkgo se centren de manera especial en l'àmbit de la microcirculació cerebral.

Estudis clínics han mostrat que els extractes de Ginkgo milloren l'activitat vasoreguladora, disminueixen la viscositat sanguínia i són antagonistes del factor d'activació plaquetària (PAF), millorant així el flux sanguini.

Tot això fa que el Ginkgo sigui la planta d'elecció per combatre l'envelliment neuronal i per mantenir activa la memòria i les funcions cognitives.

Els seus efectes són també especialment rellevants a nivell de l'oïda interna, traduint-se en una millora del vertigen i brunzits, ia nivell oftalmològic, amb una millora de l'agudesa visual.

Ingredients:

Extracte sec 50:1 de fulles de Ginkgo biloba estandarditzat al 24% de ginkgoflavoglicòsids i 6% de terpè lactones (130 mg), diluent (maltodextrina), càpsula de gelatina i antiaglomerant (diòxid de silici).

Ingredients actius Per Dosi diària (1 Càpsula) : Extracte sec 50:1 de fulles de Ginkgo biloba (equivalents a 6.500 mg de pols de fulles) 130 mg Contingut en ginkgoflavoglicòsids 31,2 mg Contingut en terpè lactoses 7,8 mg

Com es pren el Ginkgo?

  • Es recomana prendre una càpsula al dia.

Presentació:

Envàs de 40 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda